Liam

Morgen vieren wij alweer Liam zijn tweede verjaardag…

Vandaag is het al weer twee haar geleden dat er een bezoekje aan het ziekenhuis gepland stond. Niet heel gek natuurlijk als het einde van je zwangerschap nadert, maar tijdens deze afspraak zou er een ballonkatheter geplaatst worden. Mijn bevalling werd namelijk ingeleid. Ik wist dus precies dat ik op 10 juni, na een zwangerschap van 39 weken en 6 dagen de mama van Liam zou gaan worden.

Uitnodigingen

En morgen is het dus zover, 10 juni de dag dat we Liam zijn tweede verjaardag vieren.
En voorzover we het weer mogen geloven vieren we dit lekker buiten. Want net als afgelopen jaar en bij zijn geboorte is het prachtig weer met een lekkere temperatuur. Zo kan hij gelijk een aantal van de cadeautjes uittesten.
Op de uitnodigingen had ik namelijk een link naar lijstje.nl gezet. Super handig, want je kunt precies aangeven wat je zou willen hebben, en de genodigden kiezen wat uit. Zo krijg je altijd iets wat heb wil hebben, en heb je niet het probleem dat je het cadeautje dubbel hebt.

Van ons krijgt hij een loopfiets, deze hadden we in een driewieler vorm besteld en die je om kunt bouwen naar een tweewieler. Van mijn ouders krijgt Liam een kruiwagen en een tafeltje met stoeltje, en van mijn schoonouders krijgt hij een nieuw rugtasje.

Versieren

Als Liam vanavond op bed ligt, haal ik zijn loopfietsje van zolder en zet die alvast in de woonkamer klaar. Ook ga ik het huis wat versieren met ballonnen en vlaggetjes. We hoeven dan alleen morgen nog maar even de taart en cake te versieren. Hier ging ik dit keer zelf voor aan de slag. Verder hoef ik dan alleen nog maar de alltime favorite bladerdeeg met worstjes te maken, en dan zijn we helemaal klaar om Liam zijn verjaardag te vieren.

Hoe gezellig de verjaardag  was en wat Liam verder nog kreeg, lees je volgende week.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge