2018

2018 wat was je weer fantastisch…

De laatste dag van 2018, een jaar wat we vanavond fantastisch af gaan sluiten, waarin we nu nog even de balans op gaan maken. Het jaar waarin we nog een keer achterom kijken en ons verder alleen nog maar gaan richten op al het moois wat er het komende jaar nog komen gaat.

2018

2018 een jaar met vele ups en downs, waar het jaar nog fantastisch begon met de geboorte van mijn neefje, was die ook gelijk heel zorgelijk. Gelukkig is dat allemaal goed gekomen en vieren we deze week alweer zijn eerste verjaardag. 

Het jaar van de Nederlandse feestjes aangezien wij met vrienden een gezellig feestje vierden bij de vrienden Amstel live. Ook besloten we naar de toppers te gaan en was André Hazes een verjaardagscadeautje voor Edwin.

Het jaar waarin we verschillende keren genoten van een weekje vakantie, zo vertrokken we begin februari voor een heerlijk weekje wintersport naar Oostenrijk. In juni stapten we op het vliegtuig naar ons favoriete eiland Ibiza, om vervolgens dit najaar nog even een weekje in een huisje van Center Parcs te vertoeven.

2018 was het jaar waarin we eindelijk een zomer hadden waar we al die jaren al zo lang naar verlangen. Oke de temperatuur was natuurlijk af en toe echt wel bizar hoog, maar ik denk dat velen met mij toch echt wel hebben genoten en elk jaar wel zo’n zomer willen hebben.

Na de miskraam die ik eind 2017 kreeg hadden we deze zomer weer een positieve zwangerschapstest in handen. In oktober konden we eindelijk bekend maken dat Liam er in 2019 een broertje bij gaat krijgen. 

Count your blessings

2018 was een prachtig jaar. Maar ook een jaar waarin heel veel mensen iemand hebben moeten laten gaan, waarmee ze die mooie momenten niet hebben kunnen delen. Maar ook een jaar waarin we misschien weer nieuwe mensen hebben mogen omarmen en waarmee we fantastische momenten mee hebben mogen delen. Kortom elk jaar heeft weer zo zijn ups en downs, toch is er altijd maar een ding wat we nooit moeten vergeten count your blessings.

2019

2019 een prachtig jaar wat ons leven gaat veranderen. Waarin we ons over een aantal weken een gezin van vier mogen noemen, waar Liam een nieuwe en belangrijke rol gaat krijgen, namelijk die van grote broer. Een gebeurtenis die voor ons allemaal even wennen zal zijn, maar waar ook wij onze weg weer in zullen vinden. Het jaar waarin Liam 4 jaar gaat worden en dus naar de basisschool zal gaan, maar voor dat alles willen we nog even genieten van een heerlijke vakantie op Ibiza. Het jaar waarin we er bij de vrienden van Amstel live weer een groot feest van gaan maken, maar ook bij de Backstreet Boys blèren we lekker mee.

Hoe het jaar verder gaat verlopen kunnen we natuurlijk alleen maar afwachten, tot die tijd genieten we gewoon van elk moment.


“Tomorrow, is the first blank page of a 365 page book. Write a good one.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge