Vaderdag

Het is bijna vaderdag, een aantal leuke cadeautjes op een rijtje…

Over twee dagen is het alweer vaderdag, de dag dat alle vaders weer even extra in het zonnetje gezet mogen worden.
Voor degene die dus nog geen cadeautjes gemaakt of gekocht hebben, ren dan nog even snel naar de winkel, struin het internet af of doe nog even creatief en zorg dat je papa kan met verassen.

Leuke cadeaus om aan de liefste papa te geven

 

Shoppen

•Van de week was ik bij de Hema en zag daar allemaal leuke barbecue spullen liggen. Welke papa houdt er niet van om de koning van de grill te zijn. Met dit leuke tips en recepten boek zet hij de lekkerste saté creaties op tafel.

Vaderdag

•Koop een leuk bierpakket of stel deze zelf samen. In de slijterij haal je bijvoorbeeld een pakket met wereldbieren. In elke supermarkt kan je verschillende losse flesjes bier halen en deze zelf leuk inpakken. Wat ook super leuk is, is zelf je eigen bier maken met een bier brouw pakket.

•Sokken heb je nooit genoeg, ze gaan kapot of je raakt ze kwijt. Koop voor papa en voor je kindje(s) dezelfde sokken van happysocks. Twinning is winning.

•Een heerlijk geurenpakket klinkt altijd zo standaard, toch is dit altijd een van de beste cadeaus. En natuurlijk heb je er zelf ook gelijk wat aan, zo heb je altijd een heerlijk ruikende man in de buurt.

•Dat het ouderschap niet altijd even makkelijk is weten we allemaal wel. In het boek The Dad staan praktische tips en handige oplossingen. Een perfect boek voor papa’s die soms met hun handen in het haar staan.

Diy

•Ga zelf lekker met je kindje(s) aan de slag. Koop wat verf en laat ze lekker op een canvas of vel papier lekker kliederen.

Vaderdag

•Koop wat gips en maak een afdruk van de handjes of voetjes, laat ze uitharden en doe ze in een lijstje.

•Zoek een mooie foto uit en laat deze op canvas of hout bedrukken. Ook telefoonhoesjes, mokken of sleutelhangers doen het altijd goed.

Ik ben benieuwd, heb jij al wat voor vaderdag in huis of moet je dit ook nog last minute doen?

Uitgelichte/verf afbeelding:  Pixabay

1 thought on “Het is bijna vaderdag, een aantal leuke cadeautjes op een rijtje…

  1. Ha, leuke suggesties. Ik had bedacht om – als gezin – een hapje te gaan eten in het restaurant van een hotel waar we onlangs hebben gelogeerd. Hun concept van allerlei hapjes en gerechtjes om te delen spreekt mij erg aan. Dus dat heb ik gereserveerd namens dochter en mijzelf. Dochtertje heeft allerlei mooie dingetjes gemaakt. Die krijgt hij zondag (zaterdagavond gaan we het hapje eten doen. Dat vind ik op zondag niet zo ideaal ivm maandag weer werken en school).
    Rory onlangs geplaatst…Zorg goed voor jouw oren en die van je kindje + WINACTIE Muffy BabyMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge