Meet the bloggers… Meet Marijke en Hanneke

Meet the bloggersDeze week zijn 2 zussen aan het woord in Meet the bloggers. Marijke en Hanneke bloggen over de dingen die zij meemaken wat betreft moederschap, maar ook leuke diy. Pak een lekker kop thee en lees gezellig mee met deze twee dames.

Wie ben je?
Hoi, wij zijn Marijke en Hanneke, 2 zussen. Allebei getrouwd en voorzien van een koningskoppel, de oudste een meisje en de jongste een zoon.
Wat is je blognaam?
Wij bloggen op mama’s met thee
Waar gaat jou blog over?
Wji bloggen over heel veel dingen. Maar ze zijn altijd gerelateerd aan wat wij meemaken. We zijn dol op thee, dus dat ga je de komende tijd vaker terugzien op ons blog, maar we hebben het ook over opvoeden, recepten, diy en natuurlijk vertellen we elkaar elke week wat we hebben meegemaakt.
Waar haal je de inspiratie voor jou blogs vandaan?
Uit het dagelijks leven. Het leven is zo leuk, en er komen zoveel verschillende onderwerpen langs, we lopen wat dat betreft elke dag over van de inspiratie.
Waarom ben je ooit begonnen met bloggen?
Marijke pakte het bloggen weer op toen ze in de WW kwam. Hanneke startte daardoor kort daarna ook met bloggen. Maar het leek ons uiteindelijk veel gezelliger om het samen te doen, en zo werd Mama’s met thee geboren.Meet
Wat vond je omgeving daarvan?
Volgens mij vindt onze moeder het knap, onze vader is blij dat wij zijn schrijftalent hebben gekregen, hij schreef altijd de meest mooie toespraken voor bijeenkomsten van de OR op zijn werk. De mannen vinden het prima en de kinderen vinden het leuk, maar ook wel eens vermoeiend denk ik 🙂
Hoeveel tijd spendeer je aan het bloggen?
O jee, eigenlijk geen idee. Heb niet altijd door dat ik bezig ben met bloggen, veel gaat ook gewoon tussendoor op de telefoon. Misschien moeten we het eens bijhouden.
Welke eigen blogpost is jou favoriet?
Hanneke haar favoriet
Marijke haar favoriet
Heb je al eens een blunder begaan?
Behalve het weggooien van teksten die ik nog niet had opgeslagen, nee. Hoewel dit ook heel vervelend is, als je opnieuw gaat typen wordt het nooit meer zo mooi geschreven in mijn ogen.
Kun je een aantal blogs noemen die je zelf volgt?
Marijke: www.mamaliefde.nl
www.mamasjungle.nl
www.fantasticmoms.nl
Hanneke: www.mamaliefde.nl
www.huisvlijt.com
www.aukjeswereld.nl
Waarom zou je willen dat we jullie gaan volgen?
Omdat we gezellig zijn, leuke verhalen te bieden hebben uit het dagelijks leven en soms ook gewoon keihard tips vragen aan anderen.
Op welke sociaal media pagina’s ben je nog meer te volgen?
Heb je nog tips voor andere bloggers?
Schrijf omdat je het leuk vind. Schrijf voor jezelf. Laat je niet gek maken om volgers te willen krijgen. Dat is leuk, maar je bent pas interessant als je uit je hart schrijft!
Dankjewel Marijke en Hanneke, regelmatig neem ik een kijkje op jullie leuke blog. En vindt daar dan hele leuke artikelen die mij erg aanspreken. Zoals ook jou favoriete blogpost Rapunzel 2.0, dit komt natuurlijk omdat ik kapster ben en dat ook bij ons af en toe voorkomt.

Wil je mee weten over Hanneke en Marijke, neem dan vooral even een kijkje.
Volg je mij al op Facebook, Instagram en Bloglovin?

2 thoughts on “Meet the bloggers… Meet Marijke en Hanneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge