Paashop

De mamabloggers Paashop, met 45 winacties… (gesloten) 

Het is al weer bijna Pasen, en samen met nog 44 andere bloggers vonden we dat dit groots gevierd mag worden. We vieren dit door middel van een super leuke Paashop. Een Paashop wat? Om verschillende bloggers te leren kennen, organiseerde Yvonne van Kidzblogger.nl (dankjewel daarvoor) deze super leuke hop. Het idee hierachter is, je hopt langs elke blog en leert zo weer nieuwe mamabloggers kennen. Als klap op de vuurpijl organiseert dus elke blogger een super toffe winactie. Je maakt dus 45 keer kans op een leuk kado…

Supermoms

Het kan zijn dat je bij mij bent begonnen (hoi trouwe lezers) met deze leuke paashop. Maar misschien heb je al wel een rondje gedaan en ben je via de leuke blog van de twee zussen en Supermoms Martine & Sandra bij mij terecht gekomen.
Voor wie mij dan nog niet kent, welkom… Ik ben Mèlanie en zoals de naam van mijn blog al verklapt, ik ben de mama van Liam. Hier op mijn blog kun je van alles vinden wat met ouderschap te maken heeft. Ook lees je hier over de dingen die mij in het dagelijkse leven interesseren.

Wat kun je winnen

Hip Huisje, kinderkamerstyling staat voor speelse, vrolijke, sfeervolle en gezellige baby,- en kinderkamers. Door middel van Scandinavische invloeden, modern retro design, unieke handgemaakte accessoires en vintage elementen krijgt iedere kamer een eigen unieke uitstraling…
En namens Hip Huisje mag ik dus een super schattig konijnen knuffeltje weggeven. Zo kun je de kinderkamer nog wat gezelliger aankleden, of heb je er een leuk knuffeltje waar je kindje lekker mee kan knuffelen.

Paashop

Wil jij hier kans op maken? Dan is meedoen heel simpel.

Wat moet je doen:

 • Laat hieronder in een reactie (met een geldig e-mailadres) achter dat je met deze actie mee doet
 • Dit mag overigens ook op de Facebookpagina van MamavanLiam zijn
 • We zouden het leuk vinden als je de Facebookpagina van MamavanLiam en Hip Huisje liked
 • Deel dit artikel om extra kans te maken
 Deze winactie loopt van 01.04.2017 t/m 08.04.2017. Daarna maak ik op Facebook bekend wie de winnaar is.

Hop Hop Hop

Nu je mijn blog bekeken hebt, kun je weer lekker verder hoppen. Ik verwijs je door naar Astrid van CoolestKidOnTheBlog. Deze jonge mama van drie heeft altijd wel wat te doen, en daar verteld ze natuurlijk maar al te graag over. Ben je nieuwsgierig geworden naar haar blog? Neem dan snel een kijkje, want ook Astrid heeft weer een hele leuke prijs voor je klaar liggen. Heel veel hop plezier en succes natuurlijk…

 

45 thoughts on “De mamabloggers Paashop, met 45 winacties… (gesloten) 

 1. Hopper-de hop van de ene naar de ander mamablog! Wat een gave winactie heb jij! Van zo’n lief konijntje wordt elk kind blij, dus ook die van mij! Hiermee wordt pasen echt een feest! Blij dat ik op jouw blog ben geweest!

 2. Wat een leuke stoere knuffel. Ik vind hem geweldig. Ik doe dan ook erg graag mee voor deze prijs. We worden weer opa en oma. Deze zou in de kraammand komen zouden we winnen.

 3. Wat toevallig mijn zoontje van 15 maanden heet ook Liam en hij heeft nog wel plek om zijn nieuwe kamer voor zo’n lief konijntje.

 4. Wij gaan in mei verhuizen en onze kleine Teun krijgt een zwart/wit kamer. Deze lieve knuffel zou dus een perfect cadeau zijn voor hem! Wij doen dus graag mee.

 5. Ik ben zaterdagochtend begonnen met lezen van de bloggs van verschillende bloggers en het is nu maandagmorgen en ben pas op de helft. Wat een leuke actie. En deze winactie is ook super leuk. Wil graag

 6. Wat een leuke dingen hebben ze bij Hip Huisje! Kende het nog niet. De babykamer van mijn meisje heeft nog wel een plekje voor dit schattige konijntje.

 7. Ik doe niet mee voor deze schattige knuffels.. mn dochtertje is al te oud er voor. Zijn genoeg andere kleintjes die t echt verdienen.. wel super lief weer deze actie

 8. Leuk zo’n Paashop.
  En wat een schattig konijntje , echt iets voor mijn jongste kleindochter van 2 jaar.
  Een leuk bedknuffeltje is altijd welkom.
  Voor haar doe ik graag mee.
  Nu maar weer door hoppen en fijne Paasdagen gewenst.

 9. Geweldig, een konijn met een stokpaard!!!
  We hebben konijnen, haasjes, en een stokpaard in huis, maar deze combinatie is fantastisch leuk!
  (ook erg leuk om hier langs te hoppen! Ben niet zo snel maar ik kom wel overal even kijken 🙂 )

 10. Ik vind deze zo schattig! Het kaartje staat al in het kamertje van mijn mannetje. Het knuffeltje is erg welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge