nieuwjaarsbloghop

De nieuwjaarsbloghop |winactie gesloten

Sinterklaas zit allang weer in Spanje en ook de Kerstman is alweer naar het hoge noorden vertrokken. Toch mag ik nog samen met 25 andere bloggers met cadeaus gaan strooien, dit doen we door middel van een nieuwjaarsbloghop.

Voor wie niet weet wat een bloghop inhoud geef ik nog een korte uitleg. Eigenlijk zegt de naam het al een beetje bloghop, je hopt dus van blog naar blog en kunt op elke blog meedoen met een leuke winactie. Elke blogger linkt naar een ander, als je weer bij de blog komt van de gene waar je begonnen bent, heb je het cirkeltje rond.

De blogger voor mij

Sommigen van jullie zullen via Jeanet van jeanetblogt bij mij terecht gekomen zijn, zo niet dan kom je straks door elke blog verder te hoppen bij terecht. De rode draad van Jeanet haar blog is informeren en inspireren, ze blogt namelijk vooral over super leuke uitjes die je in Nederland kan doen. Maar ook over haar leven als moeder, over de dingen die ze met en zonder haar zoontje doet. Ook komen er artikelen over haar werk als pedagogisch medewerkster aan bod. Kortom genoeg diversiteit

Voorstellen

Voor wie mij nog niet kent, ik ben Mèlanie, 27 jaar en de mama van Liam. Over een week of 10 mag ik mij ook de mama van nog een frummel noemen, aangezien ik in maart ben uitgerekend van babyboy nummer 2. Sinds 2016 ben ik getrouwd met Edwin waar ik nu ondertussen al bijna 11 jaar samen mee ben. Eind 2015 ben ik deze blog begonnen en ben gaan schrijven over de dingen die mij zoal bezig hielden. Na een tijdje vond ik de blogdruk te hoog worden en heb deze toen op een lager pitje gezet. Nu ben ik bezig om het weer op te pakken en van plan weer vaker te gaan schrijven.

Muursticker4sale

Zoals ik al zei mogen wij over een week of 10 nog een frummel verwelkomen. Ons gezin is dan denk ik wel compleet, het lijkt mij dan ook heel leuk om onze namen op de voordeur te plakken. Iets wat natuurlijk ook veel makkelijker is dan een bordje in de buitenmuur schroeven. Op de site van muursticker4sale had ik al een hele leuke gezien. Ook tussen de geboortestickers zat een hele leuke die ik graag op het raam wil plakken. Naast het groot aanbod aan stickers kan je hier ook voor raamfolie terecht, zo kun je thuis de nodige privacy creëren. Heb je een ontwerp in je hoofd maar zit deze er niet tussen, dan bieden ze ook nog eens de mogelijkheid om deze heel makkelijk zelf te ontwerpen.

nieuwjaarsbloghop

De blogger na mij

Nadat je onderaan mijn blog mee hebt kunnen doen aan een leuke winactie, kun je hier vandaan verder hoppen naar byjon van Marjon. Deze moeder van twee kids schrijft naast haar werk als leerkracht over verschillende onderwerpen op haar blog. Zo komen onder andere de onderwerpen die passen bij het moederschap aan bod. Het onderwijs, maar ook over haar vrije tijd. Leuke uitjes, spelletjes, knutselwerkjes, recepten en noem maar op. Een echte familyblog dus.

nieuwjaarsbloghop

Winnen

Wil jij ook zo’n leuke sticker voor thuis? Bijvoorbeeld voor op de deur, de slaapkamer of de keuken. Dat kan, je kunt hier namelijk shoptegoed ter waarde van €25,- winnen.

 • Laat mij in een reactie weten welke sticker jij graag zou willen bestellen.
 • Volg mij op facebook en (instagram voor extra winkans).
 • Het delen van dit bericht of het taggen van andere liefhebbers voor zo’n sticker is niet verplicht maar het zou wel leuk zijn.

Je kunt tot zaterdag 19 januari meedoen met deze actie. Op zondag 20 januari maak ik de winnaar bekend.

42 thoughts on “De nieuwjaarsbloghop |winactie gesloten

 1. Wat leuk. Mijn 2 jongens slapen sinds kort samen op zolder. Ze noemen het hun mancave. Ik zou graag een stoere muursticker bestellen voor mijn 2 lieve mannetjes!

 2. Een sticker voor het keukentje van ons nichtje Tess en neefje sem. Ik had een sticker gewonnen bij iemand anders maar na maanden heb ik de sticker nog altijd niet en dat vind ik zo sneu. Dus doe ik zo een nieuwe poging.

 3. oooh wat een gave actie… ik zou voor de muursticker: Because every picture has a story to tell gaan…

  Super gaaf!

 4. ✨✨Allereerst iedereen een gelukkig en gezond 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣! ✨✨

  Wij hebben een nieuw huis gekocht en een sticker voor de voordeur met onze namen erop zou geweldig zijn!

  Superleuk initiatief deze Nieuwjaarsbloghop. Nu hop ik weer even verder …

  Ik volg je op Facebook (Mirjam Hellingman) en Instagram (mirremeid)

 5. Leuk! Wat leuk, we lopen van de zomer met een even oude frummel tje,. Doe dan ook erg graag mee voor een toffe muursticker

 6. Hoi hoi,

  Geweldig zeg! Ik doe dan ook met heel erg veel plezier mee! Ik duim! Ik denk iets met de namen van de kleinkinderen erin! Voor op “hun” kamer hier!

  Groetjes Claudia!

 7. Een heel gelukkig en fijn 2019 gewenst.
  Doe ook weer graag mee met de NIeuwjaarsbloghop, zoals altijd.
  Ik ga graag voor de sticker: ‘Welterusten, slaap lekker, droom zacht’ voor de logeerslaapkamer van de kleinkinderen. Die vind ik de leukste.
  Ik heb geen facebook, maar heb Bloglovin geliked en geloved.
  Nu hop ik weer door naar Byjon.

 8. De beste wensen en wat fijn om zo het nieuwe jaar te beginnen
  super leuk hoor die bloghop ik doe zeker mee
  ik maak dan ook graag kans op een deurnummer sticker of een sticker op mijn dochter haar kamer

 9. Nog de beste wensen. Leu zo’n bloghop! Wij gaan binnenkort aan de slag met mijn zoontjes slaapkamer. Leuk om hem zelf een muursticker uit te laten kiezen, ik vermoed dat het een muursticker wordt van een voetbalspeler.

 10. Wat een origineel idee. Erg leuk zo’n raamfolie met namen & huisnummer.
  Ik doe graag mee en deel de actie ook op Facebook. Ik volg je ook op Instagram.

 11. wat leuk zeg! de verleiding is groot om voor onze kinderen wat aan te schaffen, maar ik vind zo’n voordeursticker ook wel erg leuk. Ik denk dat ik dus een keer wat voor mijzelf aanschaf 😉

 12. Wat leuk allemaal!! Wat muursticker betreft, daar ben ik nog niet over uit. Mocht ik de gelukkige zijn dan ga ik lekker ervoor zitten en op mijn gemak rondkijken. Nu heb ik het druk met bloghoppen. Zo leuk om op deze manier nieuwe bloggers te ontdekken!!!
  Fingers crossed!!

 13. eerst mijn beste wensen, doe graag mee voor het shoptegoed en zou er een muursticker voor kiezen voor de slaapkamer van mijn kleinzoontjes

 14. Allereerst wil ik graag beginnen met jou en je gezin een heel gelukkig nieuwjaar te wensen! Gelukkig, zorgeloos, rustig, uitdagend, liefdevol, leuk, gezellig, dromen vervullend en gezond…

  Wat een superleuke bloghop is dit! Ik leer weer nieuwe blogs kennen en wat een leuke prijs geef je weg! Ik doe heel graag mee en zou dan de sticker “grow with love” uitkiezen voor op onze pleegzorgkamer. Wij zorgen in crisissituaties voor baby’s die door welke reden dan ook, niet bij hun biologische ouders kunnen worden. Een kamer als dat decoreren is soms best ingewikkeld, maar deze sticker is prachtig! Want dat is wat je ieder kind toewenst: opgroeien met liefde…

  Fijne dag!

  1. Oh dat is echt een hele mooie. Wat super knap van jullie zeg, maar lijkt mij ook best lastig (om dan weer afstand te moeten doen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge