Wishlist

De wishlist voor de kleine frummel…

Het zal de meeste niet ontgaan zijn dat ik alweer een tijdje zwanger ben. Over een paar dagen tik ik de twintig weken alweer aan, maar daar later meer over. Volgende week hebben wij lekker twee wekenvakantie dus wordt het hoog tijd om lekker te gaan shoppen. Bij Liam had ik behalve spullen van Koeka eigenlijk geen wishlist. Je bent zwanger van de eerste en hebt gewoon de belangrijke nodige en leuke dingen voor je babyuitzet nodig.

Bij een volgende zwangerschap heb je in principe toch wel alles, toch denken sommigen daar toch anders over. Goed excuus dus om weer lekker te gaan shoppen.

Vandaar dat ik dit keer toch wel een wishlist maakte van een aantal dingen die ik nog noet had maar nu wel graag wil hebben.

Wishlist

Philly: net als bij Liam ga ik ook deze kleine frummel flesvoeding geven. Waar ik ook een kleine poedertoren blijf gebruiken lijkt mij de Philly ook echt ideaal. Mijn zus gebruikt deze ook en vind hem heel handig.

Sleepyhead: eigenlijk liep ik hier bij Liam al elke keer naar te kijken. Toen vond ik die van Done by Deer heel leuk, maar kocht hem niet. Nu vind ik de Sleepyhead toch wel veel leuker. Enige dilemma is wel, welke hoes? Er zitten zulke toffe tussen.

Tula: toen Liam net geboren was kon ik een babybjörn lenen, maar jeetje wat was dat voor mij een crime, maar ja wat wil je ook met een draagzak niet ergonomisch is . Ik kocht zelf een nieuwe maar wilde er niet veel geld aan uit geven, en koos dus voor een Marsupi. Uiteindelijk was dit ook geen succes en verkocht hem weer. Ik leende en huurde een keer een Tula, deze vond ik heel fijn. 

Luiertas: op onze huwelijksreis werd onze Joolz luiertas gestolen heel jammer maar ach ik kocht gewoon een nieuwe. Bij de Babydump zag ik een soort van cowboysbag, maar al snel werd die ingeruild voor een rugtasje, zoveel nam ik tenslotte niet meer mee. Voor straks staat de mommybag van alltimefavorites op m’n wishlist. Beiden zijn ze echt super tof. 

Flexibath: waarschijnlijk ben ik niet de enige die een baby in bad doen een gedoe vind. Ik heb dus ook maar besloten om na de kraamweek voor de Stokke flexibath te gaan. Zo kan Liam lekker onder de douche spelen en kruipen wij er lekker bij. 

Puckababy: Edwin was er eigenlijk op tegen hij vond het maar zielig, maar ik wilde deze toch echt hebben het leek mij heel handig. Destijds kocht ik er een in de uitverkoop van €14,95. Bij vlogger Monica Geuze zag ik de super schattige zebraprint voorbij komen te leuk en te lief. Ik wil er dan nog graag een hij hebben, voor als de andere in de was zit.

Ga slapen maan: deze lamp vind ik zo super schattig. Als de lamp aan is dan zie je allemaal beestjes in het bos verschijnen. Dit word nog een twijfgeval omdat het kamertje niet zo heel groot is, en ik niet weet waar hem op te hangen.

Met welke aankoop ben jij echt super blij, en raad je mij bij ons tweede kindje nog aan? 

2 thoughts on “De wishlist voor de kleine frummel…

  1. Ik ben hoogzwanger van ons 4e kindje … dan heb je ook al wel genoeg spullen Ik heb voor zowel de wieg als het ledikant een mooie nieuwe deken gekocht. Ik vind het toch leuk om weer tegen iets nieuws aan te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge