geboortekaartje

Een geboortekaartje uitkiezen…

Nu het einde langzamerhand in zicht komt wordt het wel eens tijd om een geboortekaartje uit te gaan zoeken. Bij Liam deden we dat nog soort van ouderwets via boeken aangezien het mij zo lastig leek om via internet een keuze te moeten maken. Dit keer heb ik toch wat verschillende site’s geopend, en ben de pagina’s door gaan bladeren. Maar hoe ga je tussen al die honderden kaartjes en pagina’s nou het juiste kaartje vinden?

Een geboortekaartje in dezelfde stijl

Voor Liam kozen we een vrolijk drieluik geboortekaartje maar voor nu wil ik eigenlijk wat anders. Aan de ene kant twijfel ik, moeten we het kaartje niet een beetje in dezelfde stijl houden? Mag het juist wat anders zijn of gaan we voor een typisch broertje kaartje. Via instagram had ik al verschillende leuke ontwerpen voorbij zien komen, maar eigenlijk allemaal kaarten in een hele andere stijl dan die van Liam.

Op de geopende sites klikte ik wat filters aan en kwamen al gauw de kaartjes naar voren die ik op instagram geliked had. Ook nu was er natuurlijk nog teveel keuze, maar goed blijkbaar kon ik nu wel wat meer bij mijn eerste besluit blijven.

geboortekaartje

Hippe geboortekaartjes

Uiteindelijk kwam ik op de site van hippe-geboortekaartjes het juiste geboortekaartje tegen. Ik deed nog wat aanpassingen en ook Edwin vond hem hartstikke leuk. We bestelden een proefafdruk en toen die binnenkwam was hij perfect. Toen we het kaartje binnen kregen vonden we hem wel net iets te groot, deze moeten we dus wanneer het zover is een slagje kleiner bestellen.

Alles wat er op moet staan staat er op, het is nu dus alleen nog afwachten wanneer de frummel zich aandient. Dan is het nog even een kwestie van de nodige gegevens aanpassen en kunnen ze besteld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge