Hangstoel

Een heerlijke hangstoel van Tropilex…

Sinds twee jaar heb ik een heerlijke hangstoel aan de veranda hangen, hier heb ik heerlijke momenten in mogen genieten. Vorige week mocht ik bij Tropilex een nieuwe hangmat of hangstoel uitzoeken. Aangezien de ruimte tussen de palen van de veranda net wat te groot is, koos ik weer voor een hangstoel. Dit keer ging ik voor de Tropical lychee lounge. Een iets groter exemplaar dan de vorige, waardoor deze weer wat extra comfort geeft. Ook werd het dit keer een fleurige roze, en iets luxer aangezien er nu ook een extra stukje aanzit waar je heerlijk je voeten in kwijt kunt. Door dit extra stukje stof en je hierdoor lekker met je voeten omhoog kan zitten, lijkt het wel alsof je in een hangmat ligt. Mocht je dit vervelend vinden of gewoon even normaal wilt zitten dan kun je dit ook weer heel makkelijk van de stok afschuiven.

Hangstoel bevestigen

Nu kan ik mijn stoel eenvoudig bevestigen aan de veranda, maar dat kan natuurlijk niet bij iedereen. Daarom is overal aan gedacht. Zo heb je een ophangsysteem voor aan een boom, voor aan de muur of kan je voor een standaard gaan. Zo is een hangtmat of hangstoel voor elk huishouden geschikt.

Prijs/kwaliteit

Aangezien ik dus al eerder een hangstoel heb gehad weet ik dat de prijs kwaliteit verhouding echt perfect is. Doordat de hangstoel niet van 100% katoen gemaakt is, maar van 65% speciaal polyester en 35% katoen is hij ook veel minder schadelijk voor het milieu, maar zit hij wel net zo lekker. Nou heb ik zelf niet zo heel erg verstand van verschillende soorten stof en zeker niet als het gemengd is, maar dat hij super lekker zit dat weet ik zeker wel.

Zonnige momenten

Ze voorspellen nog wat mooie zonnige dagen deze herfst, dus ook in deze stoel ga ik weer heerlijke zonnige momenten beleven. Ze zullen alleen voortaan net iets luxer en comfortabeler zijn dan dat ze al waren. En ook met een kleine frummel volgend jaar in aantocht, kunnen wij lekker samen genieten terwijl Liam met Edwin aan het voetballen is.

Dit artikel is tot samenstand gekomen door middel van een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge