Een trouwfoto op canvas van CanvasCompany.nl…

Ondertussen zijn Edwin en ik al zo’n anderhalf jaar getrouwd, maar een foto van deze prachtige dag hing hier nog steeds niet in huis. Elke keer riep ik al dat we nog eens een foto uit moesten zoeken, maar elke keer kwam het er maar niet van. Totdat ik benaderd werd door FotoOpHout.nl, ze vroegen of ik een foto op hout wilde laten drukken. Een foto op hout vind ik er altijd mooi uitzien, alleen mijn voorkeur ging toch eigenlijk naar canvas.

Ik legde dit voor en werd doorverwezen naar een zusterbedrijf wat foto’s op canvas bedrukt. Via hen mocht ik dus een mooie foto op canvas laten bedrukken. Dit zorgde er voor dat ik iets meer vaart zette achter een foto uitkiezen. Ik ging er even goed voor zitten, maar jeetje zeg wat is dat lastig als je uit ruim 400 foto’s een keuze moet maken. Want kies ik een gezinsfoto, dus waar we met z’n drieën op staan of kies ik er een waar Edwin en ik samen op staan?

Met het oog op de toekomst

uiteindelijk maakte ik mijn beslissing en koos er een waar alleen Edwin en ik op staan. Hoewel Liam natuurlijk ook bij deze prachtige dag hoort, maakte ik mijn keuze een beetje met het ook op de toekomst. Mocht er eventueel een tweede kindje komen dan zou ik het lullig vinden als Liam dan zo prominent in beeld hangt. Ik opende de site van CanvasCompany.nl en selecteerde de foto en de grootte die ik wilde hebben. De foto komt op de plek waar een foto van Liam hing en aangezien die 90×60 was koos ik nu ook weer voor een grote foto zo blijft de muur mooi opgevuld.

Op de site vind je een grote selectie met maten en prijzen voor de foto’s. Ook kun je kiezen welk framedikte je wilt hebben, standaard is deze 2cm maar je kan ook nog tegen een meerprijs voor 4cm kiezen, zo lijkt de foto wat te zweven. In de volgende stap kan je nog kiezen of er een ophangsysteem bij wilt, deze word wel aanbevolen, zo weet je zeker dat het doek goed hangt. Ook kan je er eventueel nog voor kiezen of je een baklijst wilt en of je de foto nog professioneel wilt laten controleren. Dat extra controleren is iets wat ik nog nooit op een andere site ben tegen gekomen, maar wat zeker wel een mooie service is. Zo ben je ervan verzekerd dat je foto altijd goed van kwaliteit is, en je geen vage foto toegestuurd krijgt.

Snelle service

Nadat ik mijn bestelling halverwege de middag gedaan had, kreeg ik s’avonds al een mailtje dat ik hem de volgende dag al kon verwachten. En dat was dus ook zo, die vrijdag middag had ik mijn foto al binnen. We hebben hem de volgende dag opgehangen en ik ben er echt super blij mee, hij hangt nu mooi te shinen in de de kamer.

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

2 thoughts on “Een trouwfoto op canvas van CanvasCompany.nl…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge