Eerste

De ‘mijn eerste keer’ tag…

De titel doet je misschien aan hele andere dingen denken, maar niets is minder waar… Een hele tijd geleden kwam ik de ‘mijn eerste keer tag’ tegen, en maakte ik er een memo van. En vond het nu wel weer tijd om er een te plaatsen.

Eerste beste vriendin:
Ik heb er twee, deze twee lieve schatten zijn al mijn allerbeste vriendinnen vanaf groep 1. Dat betekend dus dat we dit jaar alweer ons 21 jarig jubileum vieren.

Eerst

Eerste cd die ik ooit kocht:
De eerste die ik ooit voor mijn verjaardag kreeg was Britney Spears. Volgens mij werd de rest van mijn cd collectie gewoon gedownload en werd er niks gekocht…

Eerste celebrity crush:
Dat zijn de Backstreet Boys en Leonardo Dicaprio geweest. Mijn zus had van hem een poster boven haar bed hangen. Elke dag gaven we hem een kus, van die lippen waren na een tijdje weinig meer over.

Eerste

Eerste huisdier:
Onze kat Siko, volgens mij is hij na 11 jaar dood gegaan.

Eerste gadget:
Dat was de Discman. Deze heb ik ook nog best lang gehouden, want ik kan me herinneren dat toen ik al de kappersopleiding deed, en mijn mp3 speler kapot was, ik weer met dit enorme apparaat in de bus zat.

Eerste grote aankoop:
Dat was allereerste autootje, een Daewoo Matiz. Deze kocht ik van mijn zus over, om vervolgens 8 maanden later een splinternieuwe Peugeot 107 te kopen omdat er aan de Daewoo teveel moest gebeuren om door de keuring heen te komen.

Eerste blogpost:
Al een hele tijd liep ik met de gedachte rond om te gaan bloggen. Op 22 oktober 2015 was het dan zover, ik plaatste mijn allereerste blog.

Eerste make-up artikel:
Volgens mij zat ik in groep 6 of 7 toen ik voor het eerst af en toe oogschaduw droeg. Dit was van die oogschaduw mousse van de Hema. Deze had ik in de kleuren goud, brons en zilver. Dit waren van die potjes die je als een torentje op elkaar kan draaien (volgens mij bestaan die trouwens nog steeds).

‘En wie was jou eerste celebrity crush?’

8 thoughts on “De ‘mijn eerste keer’ tag…

  1. Leuk dit! ☺ Duidelijk te lezen dat we uit de dezelfde generatie komen. Mijn celebrity crush was Nick Carter van The Backstreet boys. Best lang ook. En hij moest plaats maken voor Justin Timberlake. Mijn eerste cd kan ik mij niet echt meer herinneren. Zou mij niet verbazen als dat de eerste single was van Britney Spears. Blog jij sinds 2015?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge