Ons eerste rondje op de fiets…

Ons eerste rondjeDe lente komt er eindelijk aan, een mooi moment dus om lekker een rondje te gaan fietsen. (Wij hebben in acht jaar tijd ooit nog een paar keer samen gefietst.) Maar als gezin is dat toch heel anders, ik kon noet wachten zoveel zin had ik er in. Af en toe kwam het zonnetje door de bewolking heen prikken en dan was het gewoon heerlijk. Zonder de zon was het toch wel iets te fris, maar ach dat mocht de pret niet drukken. Liam vond het fantastisch hij heeft zowat alleen maar met een grote grijs op zijn gezicht gezeten. We zijn lekker een rondje richting het strand gaan fietsen en hebben daar heerlijk geluncht op de strandtent. Op de terugweg zijn we nog even langs de schaapjes gereden en hebben we nog stukjes brood gevoerd…Ons eerste rondje
Zoals ik in mijn vorige blog al zei leek het fietsen me doodeng, nouja meer het op- en afstappen leek me eng. Want als je eenmaal fietst dan gaat dat gewoon goed. Maar bij het op- en afstappen moet je natuurlijk ook goed je evenwicht bewaren. Er zit toch een kind voorop en dan heb ik natuurlijk ook nog een mand, waardoor het wat lastiger lijkt. Uiteindelijk viel het gelukkig allemaal reuze mee. Toch moet ik nog wel even mijn eigen manier van op en afstappen vinden, ik stap namelijk nogal appart op en af. Niet als een man maar echt vrouwelijk is het ook niet…Ons eerste rondje

Kortom we hebben alle drie genoten, de fietsen rijden heerlijk en gaan hier nog zoveel fietsplezier mee beleven.

2 thoughts on “Ons eerste rondje op de fiets…

  1. Het lijkt mij ook super leuk om te gaan fietsen met Oliver. Het lijkt mij wel ook dood eng. Ik ben bang dat als ik val dan valt Oliver natuurlijk ook. Maar de eerste keer auto rijden met Oliver in de auto vond ik ook dood eng en ben blij dat ik het toch gewoon gedaan heb. Denk dat als je het uiteindelijk doet het enge er wel af gaat. Ziet er iniedergeval heel gezellig uit bij jullie.
    evecee onlangs geplaatst…Primark HaulMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge