Een fijne en zonnige vaderdag…

Vandaag is het vaderdag, een prachtige dag waarbij we alle vaders weer even extra in het zonnetje zetten. Maar ook de bonusvaders, pleegvaders, vaders heel ver weg en de onzichtbare vaders verdienen vandaag die extra aandacht. Omdat ieder op zijn manier toch weer een lieve en zorgzame vader is.

Vaderdag

Samen met Liam knutselde ik een cadeautje voor Edwin in elkaar. Een vriendin van me had wat spullen in huis, omdat zij ook wat leuks ging maken. We gingen dus samen met de kids aan de slag. We maakten een afdruk van zijn handje op karton, deze plastificeerde ik en maakte er met de perforator een gaatje in. Hier haalde ik een kettinkje doorheen, zodat hij deze aan zijn autosleutels kan hangen.

Vaderdag

Lees ook: Fijne vaderdag… Een brief aan mijn papa

Ook regelde ik nog een ander groot cadeau. Omdat we eigenlijk nog op vakantie wilden, maar niks naar ons zin konden vinden, boekte ik een stedentripje naar Londen. Hier hadden we het al over gehad, maar toch kaatste ik dat idee weer af. Om het vervolgens toch gewoon stiekem te boeken.
Hoewel ik vorige jaar nog schreef dat ik persoonlijk vind dat als je een kindje hebt je er eigenlijk niet zonder op vakantie kan gaan. Gaan wij het nu dus toch wel doen. Iets wat ik toch wel heel spannend vind, helemaal vanwege de aanslagen de laatste tijd.

Vaderdag

Toch vond ik dat we het wel moesten doen, aangezien je tegenwoordig nergens meer veilig bent. Het gaat maar om drie dagen, en omdat wij in de 2 jaar dat Liam geboren is, nog maar twee keer eerder tijd voor elkaar vrij gemaakt hebben. Maar ook omdat Edwin dit echt verdiende aangezien ik niet de makkelijkste thuis ben…

Hoe deze trip uiteindelijk is verlopen hoor je natuurlijk uitgebreid over een paar weken.

Wat hebben jullie voor vaderdag gemaakt of gekocht?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge