kerstfilms

Geen kerst zonder favoriete kerstfilms…

Geen kerst zonder kerstfilms. Ieder jaar keren dezelfde films weer terug op tv. Voor sommige een ware nachtmerrie, maar voor anderen maken ze deze dagen compleet.

Voor wie de jaarlijkse kerstfilms zat is, heeft Netflix ondertussen een groot scala aan kerstfilms. Zo hoor je veel over de nieuwe film the Christmas Chronicles. Een film over een broer en zus die per ongeluk de slee van de kerstman crashen, ze halen een nacht door met een moderne kerstman die zegt waar het op staat. 

Ook the princess switch moet een hele leuke film zijn. Het gaat over een banketbakster die een toekomstig prinses tegenkomt. Ze ontdekken dat ze dubbelgangers zijn en smeden plannen om tijdens de kerstdagen te ruilen. 

Mijn favoriete kerstfilm

Ondanks dat Netflix dus helemaal vol staat met heel veel kerstfilms is er voor mij maar een echte kerstfilm. Ieder jaar rond de kerstdagen snuffel ik de zenderlijst af om te kijken wanneer mijn favoriet op tv komt. Het is namelijk zo’n beetje traditie om die elk jaar te zien, een film die ik en menig ander mens ondertussen wel kan dromen. 

Het kan natuurlijk niet anders dan dat ik het over Home Alone heb.

Het verhaal over Kevin die zijn ouders, broers en zussen weg wenst. Door een stroomstoring die nacht hebben ze de volgende ochtend veel haast, in die haast vergeten ze om Kevin mee op vakantie te nemen. De wens van Kevin is dus uitgekomen, hij is home alone. In die dagen dat hij alleen thuis is beleeft hij een groot avontuur met de inbrekers Harry en Marv.

Vanavond komt het vervolg van deze film op tv. Er gaat weer van alles mis en belanden ze in New York. Aangezien wij niet thuis zijn en ik nu dus een deel zal missen heb ik hem maar alvast in geprogrammeerd om opgenomen te worden, zo kunnen we hem morgenavond nog eens lekker op het gemak terug kijken.

Heb jij ook een favoriete kerstfilm?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge