Het perfecte cadeau voor moederdag..?

Op 8 mei is het weer moederdag. En dit jaar mag ik mijn aller eerste echte moederdag vieren. Hoewel… vorige jaar vierden wij dit ook al wel een klein beetje, tenslotte was ik toen toch ook al een mama to be. Ik kreeg toen deze heerlijke frisse/zoete geur van Escada ‘Turquoise Summer’. image

Op het eerste eigen gemaakte cadeautje van Liam moet ik voorlopig nog even wachten. En dat lijkt me super, als Liam over een paar jaar vol trots uit school komt en het liefst dan gelijk mij het zel gemaakte cadeautje zou willen geven. Maar tot dan laat ik mij nog lekker verrassen met wat ze voor moederdag in petto hebben…

Hieronder heb ik een lijstje met leuke cadeautjes gemaakt, die elke moeder jong of oud zeker waardeert.

Wat zijn nou leuke cadeautjes om te geven, maar ook om te krijgen?

♥ een kaart: een leuke kaart met een lieve tekst erop geschreven.

♥ een boek: als je van lezen houdt dan kun je met dit druilerige weer, of juist heerlijk in de zon even helemaal wegzakken in je boek.

♥ een bos bloemen: een mooie bos doet het nog altijd goed en ze fleuren het huis helemaal op.

♥ een doos bonbons/chocolade: bijvoorbeeld een doos truffels, zeebanket of Merci. Elke vrouw word toch gelukkig van een doos chocolade?image

♥ een goed flesje wijn: rood of wit of misschien wel een lekkere fles bubbels.

♥ een heerlijke parfum: zelf vind ik verschillende geuren lekker, van fris en zoet tot een hele sterke aanwezige geur. Maar dit ligt natuurlijk voor ieder anders dus je moet wel zeker weten dat die geur bij diegene past.

♥ een heerlijke doucheset: douchen, even een heerlijk ontspannen momentje voor jezelf. Dat doe je toch het liefste in een heerlijk geurende omgeving, en dan na het douchen jezelf helemaal in smeren met een goede laag bodylotion.

♥ een foto: een lieve foto van je kindje of van de familie of gezin. Een mooie herinnering om op te hangen of neer te zetten.

♥ een verwenarrangement: heerlijk ontspannen en weer even helemaal opladen in de sauna.image

♥ een high-tea: samen met je moeder lekker bijkletsen onder het genot van een kopje thee en overheerlijke hapjes.

♥ een sieraad: een mooi sieraad laat je stralen, bijvoorbeeld een fijn kettinkje, mooie oorbellen of een leuke armband.

Van de week had ik al aan mijn moeder gevraagd wat zij graag voor moederdag wilde hebben, dit cadeautje ga vandaag voor haar kopen.

 

En wat doe jij, laat je doorschemeren wat je graag zou willen hebben of laat je jezelf verrassen? En heb jij al een cadeautje voor je moeder gekocht?

 

Dit artikel is tot stand gekomen dmv een samenwerking.

5 thoughts on “Het perfecte cadeau voor moederdag..?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge