Hier

Hier ben ik weer…

Jaja hier ben ik weer… Ik heb een tijdje niks van mij laten horen en stond mijn blog op een laag pitje. Of misschien had ik hem stiekem wel even van het pitje afgehaald. Dit om te bedenken wat ik nou eigenlijk met mijn blog wil.
Het schrijven vind ik echt nog steeds hartstikke leuk, alleen merkte ik dat het mij even teveel werd en dat het echt als een verplichting begon te voelen. En dat mag het zeker niet zijn, het is tenslotte maar een leuke hobby voor erbij.

Het vooruitwerken van artikelen vond ik lastig en wilde dan ook niet echt lukken. Waardoor ik dan savonds druk aan het typen was omdat er de volgende dag een artikel online moest komen. Hierbij ging de lol van het bloggen er wel een eindje van af. Ook was ik soms te gefocust op de cijfertjes, hopend op mooie bezoekersaantallen of paginaweergaven. Iets waar het zolang het je werk niet is, zeker niet om moet draaien.

Stoppen of doorgaan?

Na er dus even goed over nagedacht te hebben, en zelfs overwogen te hebben om er helemaal mee te gaan stoppen heb ik besloten om wel lekker verder te gaan. Wel ga ik het nu anders doen, ik ga geen vaste dagen en tijden meer aanhouden om een artikel plaatsen. Dit keer ga ik ze nu met jullie delen wanneer ik zin heb. Dit kan dus zijn dat ik de ene week meerdere artikelen plaats en de andere week maar één of soms zelfs geen een. Zo houdt ik het plezier erin en ben ik niets verplicht.

Voor de rest heb ik nog genoeg met jullie te delen. Aangezien Liam sinds deze week op een peuterbedje slaapt, we twee welen geleden naar Londen zijn geweest en ook de volgende vakantie al weer is geboekt. Dit kunnen jullie dus binnenkort allemaal weer lezen op mijn blog.

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

 

1 thought on “Hier ben ik weer…

  1. Wat fijn dat je weer doorgaat met schrijven! Ik merk soms bij meerdere mama bloggers dat de moeheid van het dagelijkse leven toeslaat, helemaal niet gek natuurlijk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge