Liam

Hoera Liam is twee jaar…

Lieve Liam,
Er is weer een jaar voorbij gevlogen, en zoals ik vorige jaar ook al zei, alle clichés zijn zo waar. Het lijkt nog als de dag van gisteren dat ik je in mijn armen had. Vol trots dat ik jou moeder mocht/mag zijn. En ondanks dat we destijds moeilijke momenten hebben gehad, gaat het nu al een hele tijd goed en genieten we enorm.
Hoewel er soms ook nog dipjes zijn en ik je wel regelmatig achter het behang kan plakken, maar hé die momentjes gaan we nog veel vaker beleven dat geloof ik zeker.

Afgelopen jaar

Het afgelopen jaar hebben we weer genoeg meegemaakt. Wat was en ben ik trots op je dat je deel van onze bruiloft uitmaakte, dat je het super goed deed en de ringen aan kwam geven. Op onze huwelijksreis werd er ingebroken, na een tijdje besefte ik pas wat er allemaal had kunnen gebeuren en wat ze met jou hadden kunnen doen. Daarna belanden we in een fase dat je verlatingsangst kreeg. Wat vond ik het zielig, maar wat genoot ik ervan dat je s’avonds heerlijk bij mij wilde zijn. Toch was ik ook weer heel blij dat je je weer veilig in je eigen bedje voelde.

 

2 te gekke jaren
24 mooie maanden
104 geweldige weken
731 prachtige dagen

Liam

Ik zeg nee

Ondertussen zitten we ook al weer een tijdje in de beruchte ‘ik ben twee en ik zeg nee’ fase. Doordat je al veel te wijs bent voor je leeftijd, en je zelfs een jaar voor loopt, is dit soms zo vermoeiend. Je weet namelijk precies wat je wilt, maar helemaal wat je niet wilt. Ondanks alles is dat toch ook wel weer heel schattig.

Lieve Liam,

Vandaag vieren we je verjaardag en gaan we weer een nieuw en prachtig jaar tegemoet. Een jaar met allemaal leuke dingen en nieuwe ontwikkelingen. Mama is super trots op je en geniet enorm van je. Met heel mijn hart hou ik van jou. Jij bent mijn alles.
I love you to the moon and back

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge