verjaardag

Hoera vandaag ben ik jarig, en ben ik alweer zesentwintig jaar…

Hoera…. vandaag ben ik jarig en blaas ik figuurlijk alweer zesentwintig kaarsjes uit. Dat betekend dus dat ik richting de verkeerde kant van de twintig ga;) en de dertig dus een stapje dichterbij komt.

Waar vroeger mijn verjaardag nog uitbundig gevierd werd, doe ik dit zelf toch al drie jaar niet meer.
Al jaren ben ik het zat om dit te moeten vieren, niet omdat ik nu al bang ben om ouder te worden, nee dat zeker niet. Ik hou gewoon niet zo van een huis vol mensen en daarna de bende op te ruimen. Vroeger vond ik dit en al die cadeaus natuurlijk hartstikke leuk, maar als je wat ouder wordt dan stelt dat toch allemaal niet zo heel veel meer voor hè.

Samen jarig

Het voordeel is dan nu ook dat Liam op 10 juni jarig is en ik dan wel op het kaartje schrijf ‘mijn mama viert ook haar verjaardag’. Wie er dan aan mij denkt neemt wat mee en voor wie dat niet doet is dat ook helemaal prima. We vieren het dus een klein beetje samen, maar het is Liam zijn verjaardag dus staat het feestje helemaal in teken van hem.

Lees ook: Hoera…! Vandaag ben ik alweer een kwart eeuw oud.

Voor vandaag ga ik lekker even met mijn moeder en Liam lunchen en winkelen. Gisteren is er een nieuwe H&M bij ons in de buurt geopend dus moeten we daar natuurlijk even een kijkje gaan nemen. Hopen dat de drukte al wat is afgenomen, en er nog genoeg leuke kleding in de winkel ligt. En verder doe ik lekker niks, behalve dan natuurlijk genieten van het prachtige weer.

Lees ook: van prachtige trouwjurk naar een nieuwe auto

Hoe ziet jullie dag er vandaag uit?

2 thoughts on “Hoera vandaag ben ik jarig, en ben ik alweer zesentwintig jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge