It’s up to you… (de keuze tag)

It's up to youDeze tag kwam ik tegen bij papa Niels, Ondanks dat keuzes maken niet echt mijn favoriete bezigheid is, vond ik het wel een hele leuke tag en nam ik hem dus over. Keuzes maken,, tja ik ben daar nooit zo heel goed in, als ik het ene kies krijg ik later spijt dat ik niet voor het andere gekozen heb. Toch heb ik met deze tag een poging gedaan, en leren jullie mij weer iets beter kennen… Lees je mee?

Op de fiets: wind tegen op de heenweg of terugweg?

Wat dacht je van helemaal niet? Maar als er dan toch gekozen moet worden, doe dan maar op de terugweg. Uitgeput en bezweet op de plaats van bestemming aankomen is ook niet echt geweldig.

Zomer of winter?

Om de winter op te zoeken ga ik wel op wintersport. Dus ik kies de ZOMER!!! Mooi weer, lekkere temperaturen, lange avonden buiten zitten, rokjes, topjes, shortjes. Moet ik nog even verder gaan?it's up to you

Frikandel of kroket?

Dan kies ik een frikandel. Korketten vind ik alleen lekker op een broodje met mayo.

Fiets of auto?

Ik had altijd een hekel aan fietsen en pakte voor de kleine lullige stukjes maar al te graag de auto. Nu ik sinds een paar weken een nieuwe fiets heb, het mooie weer er weer aan komt en dus heerlijk rondjes met Liam kan gaan fietsen, zou ik eigenlijk de fiets moeten kiezen. Toch kies ik voorlopig nog even mijn oude vertrouwde peugeotje 107…

Apple of Android?

100% Apple. Ik heb nu al 5 jaar een IPhone en zou ook eigenlijk nog heel graag een IMac willen hebben. Het enigste wat ik op Android heb is een tablet maar die ligt nog bij mijn ouders omdat ik die toch nooit gebruikte.

Ochtend of avond?

Ehm…….. (10 minuten later) allebei, de ochtend omdat er dan nog een hele dag voor je licht, de avond omdat ik dan lekker op de bank plof of lekker vroeg naar bed ga…

Vroeg beginnen met werken of laat thuis?

Tja wat is vroeg? 2 keer in de week begin ik om half9 ’s ochtends en om de week ben ik op vrijdagavond om half 9 klaar. Ik zeg liever vroeg beginnen, zodat ik ’s avonds Liam zelf op bed kan leggen en hem een verhaaltje voor kan lezen. it's up to you

Speelgoed met of zonder geluid?

Zonder geluid. Ik vind het wel leuk hoor die Vtech dingen, maar na 100x het liedje gehoord te hebben word je er op een gegeven moment toch wel een beetje simpel van.

Vlees of vis?

Vlees, een lekker rood biefstukje, een Angus hamburger, een  satétje of gewoon een frikandel, daar kan geen stukje vis aan tippen.

Baby of dreumes?

Elke leeftijd heeft wel wat toch? Toen Liam echt nog een ieniemienie baby was, kon ik niet wachten tot hij een beetje begon te brabbelen en dat er meer beweging in zou gaan komen. Nu hij bijna een dreumes is zou ik af en toe wel weer willen dat hij nog mijn ieniemienie baby was.

Zoon of dochter?

Tijdens mijn zwangerschap dacht ik dat ik zwanger was van een meisje, het leek me fantastisch lekker tutten en shoppen. Maar niets was minder waar en er bleek toch echt een jongentje in mij te groeien, en nu? Nu zie ik mezelf misschien over een paar jaar langs het voetbalveld staan. Het klinkt weer zo cliché, maar het belangrijkste was en is als het maar gezond is…

Zoals ik al zei heb ik deze tag ook overgenomen, dus wees vrij om hem ook over te nemen.

4 thoughts on “It’s up to you… (de keuze tag)

    1. Haha ja toch nog een redelijke poging he… Mijn maag rammelt ook, en dit zou er nu toch ook al wel ingaan hoor…

    1. Nee ik ook niet totdat ik hem bij tipsvoorpapas zag… Spellen met muziek is ook leuk maar op een gegeven moment ken je het wel haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge