Farmcamps

Kamperen in een luxe tent van Farmcamps…

Het leuke van kapster zijn, is dat je natuurlijk weer mooie kapsels mag maken. Maar ook dat je zoveel verschillende mensen spreekt en op die manier weer nieuwe dingen leert kennen. Zo had ik van de week een meisje in de stoel zitten die hier samen met haar ouders op vakantie was. Niet heel gek want we wonen op een heel toeristisch eiland.
Ze vertelde me dat ze in luxe tent van Farmcamps verbleven. Een soort organisatie waar ik eigenlijk nog nooit van had gehoord. Ik ben natuurlijk gelijk even gaan googelen want wat zij vertelde klonk wel heel erg leuk.

Wat is Farmcamps?

FarmCamps is het alternatief voor grootschalige bungalow-, stacaravanparken en campings waar je een eigen tent, caravan of camper moet meebrengen.
Elke FarmCamps boerderij is uniek in zijn soort, grootte en omgeving. Het comfort, de gastvrijheid en het vertrouwde gevoel is echter bij alle FarmCamps boerderijen gelijk.
Nederland kent zoveel mooie plekjes en om dan even van de dagelijkse drukte te ontsnappen, kun je gezellig samen zijn en genieten van het leven op de boerderij! Het leven op de boerderij staat natuurlijk noot stil. En zo is er voor het hele gezin van alles te doen. Ga op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooi Hooi Speelschuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag.’

Farmcamps
Ook krijgen de kinderen bij aankomst hun eigen boerenpaspoort. Hier staan leuke en leerzame opdrachten op, die samen met de boer of alleen uit kunnen voeren. Als je alle opdrachten goed hebt uitgevoerd krijgen ze hun eigen boerenknecht-diploma.

In bijna elke provincie kun je heerlijk verblijven op een van de luxe Farmcamps. Je kunt dan kiezen uit verschillende tenten die (bijna) allemaal van alle luxe zijn voorzien. Zo kun je douchen in een echte paardentrailer, is er een vaatwasser, een barbecue, toilet in de tent en een spellenkist. En als extraatje heb je bij sommigen tenten ook nog eens je eigen huisdier, dit kan een kip of konijn zijn. Een perfecte vakantie dus voor jong en oud…

Farmcamps

Kramperen

Ik vertelde al eens eerder in een blog dat ikzelf helemaal geen type ben om te gaan kamperen. Er komt dan altijd het woord kramperen in mij naar boven (sorry voor de kampeer liefhebbers). Maar voor kinderen is deze vorm van vakantie natuurlijk ideaal, je hoort dan ook altijd dat ze dan eigenlijk veel makkelijker vriendjes maken dan dat je in een hotel zit. En nu ik dit allemaal zo een beetje bekeken heb, lijkt het mij toch ook wel super leuk. Dus wie weet wordt het toch ooit nog een luxe kampeer vakantie.

Heb jij al weleens van Farmcamps gehoord of heb ik je nu op ideeën gebracht?

 

Afbeeldingen: Pixabay

4 thoughts on “Kamperen in een luxe tent van Farmcamps…

    1. Haha hier doen we dat voorlopig ook nog zeker niet. De voorkeur gaat toch zeker uit naar hotels en appartementen. Maar toch vond ik dit ook wel een heel leuk en hip idee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge