kind mee

Nemen jullie je kindje dan ook mee op vakantie…?

‘En heb je nog vakantieplannen?’ Of ‘Ben je nog op vakantie geweest?’ Eigenlijk wat standaard vragen die zo rond de vakantie in de kapsalon gesteld worden. In mijn werk als kapster stel ik ook regelmatig (nouja dagelijks) deze vraag… Gewoon omdat ik nieuwsgierig ben, leuke ideeën op wil doen of omdat ik gewoon even niet meer weet wat ik anders moet vragen haha.
Door deze heerlijke vakantieverhalen aan te horen snap je natuurlijk wel, dat ik heel blij ben dat we over een paar weken ook lekker weg gaan.kindje

Gaat je kindje dan ook mee?

Automatisch vragen de klanten dan ook vaak aan mij of ik nog vakantieplannen heb of al weggeweest ben. Waarop ik dan kan antwoorden, dat we al heerlijk een paar dagen naar Ibiza zijn geweest. Maar dat er ook nog een heerlijke huwelijksreis op ons te wachten ligt, namelijk 15 dagen op het heerlijke eiland Curaçao. Het aparte is alleen wel (vind ik dan) dat sommige mensen dan ook vragen of Liam dan ook mee gaat? JA NATUURLIJK!! Wat denk jij dan… Ik ga mijn kind toch niet twee weken bij een oppas achter laten? Stel je voor dat er iets met hem gebeurd, met ons of misschien wel wat met het vliegtuig. En dan? Dan zit Liam thuis zonder ouders, dat kan ik echt niet over mijn hart verkrijgen hoor.
Je hebt toch zelf destijds besloten om voor een kindje te gaan, dan hoort die er toch ook gewoon op de vakanties bij. De tijd om met zijn tweeën (ver weg) op vakantie te gaan, die komt vanzelf wel weer.

Begrijp me niet verkeerd, ieder zo zijn ding. Maar ben ik nou echt de enige die het raar vind om (twee weken) zonder kind op vakantie te gaan?

Volg je mij al op Facebook, Instagram of Bloglovin?

 

 

7 thoughts on “Nemen jullie je kindje dan ook mee op vakantie…?

  1. Ja daarom ik zou me alleen maar schuldig voelen. En natuurlijk op weg naar je werk of tijdens een dagje weg kan er net zo goed wat gebeuren, maar toch. Nee hoor tot minimaal 16jaar gaat hij lekker mee 🙂

 1. Nee hoor! Wij zijn ook nooit zonder kinderen op vakantie gegaan moet je ook niet doen als jullie je daar niet goed bij voelen maar ik kan me de vraag voorstellen omdat het om jullie huwelijksreis gaat….dat is voor veel mensen toch iets wat je samen doet.
  Maar je hebt gelijk je grootste schat neem je mee!

  1. Snap ik, alleen met onze bruiloft is hij er ook bij en hoort hij er ook bij, dus vanzelfsprekend dat hij nu ook meegaat. Alleen denken anderen daar idd anders over. Ieder zijn ding haha

  1. Ja lijkt mij ook, maar goed. Ja een nachtje en misschien een weekendje zou ik nog wel willen overwegen denk ik. Maar voorlopig zeker nog niet haha

 2. Ik vind 2 weken vakantie wel overdreven om alleen weg te gaan zonder kindje. Voor nu, nu ik nog geen mama ben zeg ik, een lang weekend weg of een stedentrip, dat zou ik denk wel doen zonder mijn kindje. Of met een vriendin zodat papa nog thuis is, of andersom.
  Jessica onlangs geplaatst…Review film – Bad MomsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge