Wintersport

Na een lange afwezigheid een nieuwe blog, een weekje wintersport in Gerlos

Na een hele lange afwezigheid, leek het mij wel weer eens leuk om een blog voor jullie te schrijven.
En in deze blog deel ik jullie ook gelijk mijn aller eerste vlog (nee, niet gelijk naar beneden scrollen) 😉

Vanmorgen zijn wij al vroeg thuisgekomen van een heerlijk weekje wintersport.
Een weekje vakantie wat eigenlijk helemaal niet in de planning stond, want zo’n actieve vakantie met z’n drieën wordt best wel lastig.
Totdat ik half december een klant bij mij in de stoel had zitten, die vertelde dat hij op wintersport ging. Na wat gezellig kletsen vroeg ik, hoe hij dat met zijn 2jarig zoontje zou gaan doen. Hij vertelde me dat er in Gerlos een hele leuke Nederlandse kinderopvang zat.

‘S avonds vertelde ik dit gesprek aan Edwin, aangezien hij eigenlijk heel graag op wintersport wilde, was hij gelijk enthousiast. We zijn wat gaan googelen en de volgende dag was de vakantie en de kinderopvang voor Liam zo goed als geboekt.
Wel had ik mij voorgenomen om er geen gescheiden vakantie van te maken. Zo van ik breng lekker mijn kind weg en ik zie hem aan het einde van de dag wel weer. Toch werd het dit wel een klein beetje, maar dat kwam ook omdat Liam het zo naar zijn zin daar had. Waarom zouden we het dan niet doen toch?

Onder de vlog zet ik nog een linkje naar de kinderopvang, zo heb je een beetje een idee over hoe of wat.

Veel kijk plezier…

Sorry er gaat op YouTube wat fout met het geluid. Ik heb echt al vanalles geprobeerd maar ik krijg het nirt goed. Hopelijk vonden jullie ondanks dit de vlog toch wel leuk. Laat gerust een reactie of tip voor mij achter…

https://www.gerlos-skischool.nl/prijzen/kinderopvang.html

(Wij boekten de kinderopvang via Tui dit was namelijk maar €60,- excl lunch voor een weekje)

1 thought on “Na een lange afwezigheid een nieuwe blog, een weekje wintersport in Gerlos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge