Lekker online shoppen vanuit je luie stoel…

Als je eenmaal kinderen hebt, dan kun je jammer genoeg niet altijd even relaxt meer shoppen voor je kindje(s), jezelf en je partner. Een groot geluk dat het internet de laatste jaren een heel shop walhalla is geworden. Vanuit je luie stoel kan je lekker shoppen op zoveel verschillende sites zoals ook op limango. Zo hou je alleen maar meer tijd voor je gezin over, en zeg eens eerlijk je wilt toch niets liever?

limango

In 2007 is in her duitse München de online webshop limango opgericht, en sinds 2011 is deze webshop ook in ons kleine landje actief. In deze Shop hebben ze een groot assortiment aan o.a. mode, schoenen, accessoires en speelgoed..
Het doel van limango is om moeders iedere dag te verrassen met een groot aanbod. Elke dag zijn er nieuwe acties van allerlei topmerken voor het hele gezin. Of je nu een aanstaande mama bent of al naar school gaande kinderen hebt, bij limango vindt elke mama wat zij zoekt.Shoppen

Regelmatig komen er mooie Nederlandse en internationale topmerken op de site voorbij. Maar ook kun je hier nog hele kleine onbekende merken tegenkomen. Kortom voor iedereen in het gezin mooie producten met hoge kortingen…

Een tijdje terug heb ik mijzelf ook al aangemeld op deze site en lekker rondgesnuffeld. Want shoppen met korting is natuurlijk altijd fijn. En ik geef toe, ik vind het eigenlijk een beetje jammer dat ik deze site nooit eerder heb ontdekt. Aangezien er dus ook heel veel leuke babyspulletjes op te vinden zijn…

Meld je aan en neem snel een kijkje.

Volg je mij ook al via Facebook, Instagram en Bloglovin?

 Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

1 thought on “Lekker online shoppen vanuit je luie stoel…

  1. Ik geef toch nog steeds de voorkeur aan ‘gewoon’ winkelen in de stad. Meestal als ik een online bestelling doe moet ik het 9 van de 10 keer weer terug sturen omdat ik het in het echt toch niet zo leuk vind als op de website of het niet past. Ik zie het liever meteen in het echt. Nu is Oliver gelukkig nog op een leeftijd dat hij in de kinderwagen wil blijven zitten dus kan ik nog steeds rustig rond snuffelen.
    Gister was ik toevallig op de Zara site aan het rond kijken en had bijna een bestelling geplaatst maar uiteindelijk toch naar een Zara winkel gegaan om wat kleertjes voor Oliver te kopen! Ook had ik op de site een kleinere maar geselecteerd dan dat ik uiteindelijk gekocht heb, vond het in het echt wat klein uitvallen.

    Zeker bestel ik soms wel via internet en bij sommige leuke sites moet je wel online bestellen omdat er geen winkel in de buurt is. Van Limango heb ik nog nooit eerder gehoord, ga er zeker eens een kijkje nemen!

    X
    Iva onlangs geplaatst…NYX soft matte lip creamMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge