Liam zijn kamertje… (Een roomtour)

Toen wij net wisten dat ik zwanger was, zijn we een beetje op het internet gaan rondstruinen voor leuke babykamertjes en accessoires. We hadden al veel leuke spullen gezien dus toen ik eenmaal de beruchte 12 weken gepasseerd waren zijn we dan ook lekker gaan shoppen bij de Babydump. Van te voren hadden we het kamertje al opgemeten, want het is niet zo heel groot. Wel handig dat dan natuurlijk alles wat je besteld er wel in past als het eenmaal thuis gebracht wordt.
Wij wilden heel graag het geslacht weten, maar wilden geen specifieke jongens of meiden kamer.

We kozen voor een mooie mintgroene kleur op de muur met een zilvergrijze muursticker. Ideaal want als je de tekst zat bent, dan trek je hem er zo weer vanaf. Ook paste het zilvergrijs hiervan mooi bij de meubeltjes die we hadden uitgekozen. Na een aantal weken werden de meubeltjes thuis bezorgt, en nu ze bijna 1,5 jaar staan ben ik nog steeds heel blij met onze keuze…

De roomtour

Roomtour

het bordje met de leuke tekst, kocht ik bij de Intratuin, de grote Pip kreeg ik van een oud collegaatje tijdens de babyshower op het werk.

Roomtour

Zelf vind ik Koeka en Baby’s Only een heel mooi merk, dit komt dan ook veel terug in het kamertje.

Roomtour

Deze hele grote beer kregen wij van de Babydump, omdat wij voor de tweede keer terug moesten omdat de spullen voor het traphekje niet compleet was.

Roomtour

Op dit Ikea krukje met het lekkere zachte schapenvachtje lees ik dagelijks een verhaaltje aan Liam voor. Het naambordje hebben we bewaard van het geboortebord wat in de tuin stond.

Roomtour

De muursticker die boven Liam zijn bedje op de muur geplakt is.

Roomtour

Het opgemaakte bedje, met wat knuffeltjes en natuurlijk weer een heerlijke Koeka deken. We hebben voor een bedje 70/140 gekozen zo kan je het bedje toch zeker wel tot ze ongeveer 6 á 7 jaar zijn gebruiken.

Roomtour

De kledingkast en de ideale luieremmer, nooit geen stank omdat je de luiers als worstjes opdraait.

 

Het is een knus en klein kamertje, maar ach alles wat erin moet staan staat erin, en de komende jaren is het toch alleen nog maar nodig om er te slapen

Volg je mij ook al op Facebook, Instagram en Bloglovin?

6 thoughts on “Liam zijn kamertje… (Een roomtour)

    1. Dankjewel, Woezel en Pip is ook gewoon super leuk… Had alle kleintjes in de box staan maar die liggen nu op zolder:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge