Liam

Liam zijn tweede verjaardag | de kadootjes

Afgelopen zaterdag was het zover, we vierden Liam zijn tweede verjaardag.
Om 7 uur hoorde ik hem al zoals iedere ochtend mama roepen. Zingend liep ik zijn kamertje binnen, iets waar Liam vooral niet van onder de indruk was. We zijn nog even terug op bed gaan liggen, en keken wat tv. Niet veel later zijn we naar beneden gegaan en daar stond Liam zijn versierde loopfietsje klaar. Één klein dingetje, het fietsje bleek te klein. Op de site had ik wel zien staan vanaf 1 jaar, en dat je hem van driewieler naar tweewieler kon maken. Ideaal dacht ik, maar vergat alleen nog naar de specificaties te kijken. Toen ik hem in elkaar had gezet, zei Edwin al dat hij wel wat klein was, wat na mijn idee toch wel meeviel. Tot Liam zaterdag beneden kwam en op het fietsje ging zitten, deze was inderdaad te klein. Gelukkig konden we zijn fietsje die hij bij mijn schoonouders had, bij hen ophalen. Zo had hij toch een fiets als kado.
Ondertussen hebben we de driewieler aan vrienden verkocht en is zijn nieuwe fiets ook al weer binnen.

Verjaardag

Verwend

Sochtends kwamen mijn ouders even met hun kadootje langs. Tussen de middag legden we Liam op bed zodat hij helemaal opgeladen was voor zijn verjaardag. Na een ietwat bewolkte ochtend werd het in de middag gelukkig steeds warmer en zonniger. We vierden zijn verjaardag van half 3 tot 6 uur dus konden dit al die tijd lekker buiten in de volle zon vieren.
Die dag werd hij enorm verwend. Verschillende kado’s om buiten mee te ravotten, maar natuurlijk leuke en leerzame boekjes en spelletjes.

Verjaardag

De snackbar

Nadat iedereen weg is gegaan zijn we lekker een patatje bij de snackbar wezen halen. Daarna heeft Liam nog iedereen natgespoten met zijn waterpistool wat hij ook had gekregen. Ondertussen hebben we alle rotzooi opgeruimd en Liam uiteindelijk om 9 uur helemaal uitgeteld op bed gelegd. Daarna konden we zelf ook lekker met de voetjes omhoog…
Allemaal hebben we weer genoten van deze heerlijke dag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge