Heerlijk loungen in je eigen hangmat…

We gaan al weer haast richting half Juli en hoeveel mooie dagen hebben we nou eigenlijk gehad..? Van een echte mooie zomer kunnen we jammer genoeg nog niet spreken. Maar goed we wonen niet voor niks in Nederland en moeten dus maar van elke zonnestraaltje wat we hebben intens genieten, zo ook van de komende dagen.

Met temperaturen die de komende dagen naar de 25 graden gaan stijgen, kunnen we toch niet anders dan een heerlijk plekje in de tuin of op het balkon opzoeken. En wat ben ik dan toch blij dat ik een heerlijke tuin met verschillende plekjes in de zon en de schaduw heb.Hangmat
Een tijdje terug ontving ik van www.hangmatwereld.nl een heerlijke, vrolijke en zomerse hangstoel. Doordat deze voor een groot deel van van polyester en een klein deel van katoen is gemaakt, is deze een stuk milieuvriendelijker dan een puur katoenen hangstoel. Deze stoel heeft toen eigenlijk nog een hele poos in de doos gezeten, uiteindelijk heeft mijn vader hem een aantal weken terug aan de veranda opgehangen.
Je snapt dus wel, dat hij nu eigenlijk altijd wel met mooie zonnige dagen buitenhangt. Zodat ik als het even kan, heerlijk kan loungen. Genieten met een boekje, even mijn social media check, een wijntje drink, lekker even mijn ogen dicht doe of gewoon geniet van de zon en Liam lekker in de tuin zie spelen.

Nu deze stoel dus een aantal weken ophangt kan ik maar gewoon niet snappen dat ik hem al niet veel eerder had, want wat ben ik blij met dat ding…

Geniet van de mooie zonnige dagen…

Volg je mij ook al op Facebook, Instagram en Bloglovin?

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge