Meet the bloggers

Meet the bloggers… Meet Niels

Meet the bloggersEen aantal maanden geleden plaatste ik al een Meet the bloggers over een papablogger, maar vandaag heb ik weer een papablogger voor jullie. Deze 29 jarige papa Niels blogt over de ouderschap vanuit het mannelijk oogpunt. Ook geeft hij zoals de naam het al zegt leuke tips over uitjes bijvoorbeeld. Lees snel meer over deze papa…

Wie ben je?

Ik ben Niels, en tik bijna het getal 30 aan. Ik ben trotse papa van de tweejarige J en eind februari verwachten wij ons tweede zoontje.

Wat is je blognaam?
Ik blog onder de naam Tips voor Papa’s op www.tipsvoorpapas.nl

Waar gaat jou blog over?
Mijn blog gaat over allerlei zaken omtrent papa worden/papa zijn.Ook blog ik over andere passies zoals koken en auto’s

Waar haal je de inspiratie voor jou blogs vandaan?
Tijdens de zwangerschap van mijn vrouw was ik op zoek naar hoe andere papa’s bepaalde zaken aanpakten en tips hoe ik daarmee om kon gaan. Ik kon hier alleen heel weinig van terugvinden. Ik zag wel een groot aantal mamablogs voorbij, wat mij triggerde om een Papablog te beginnen.

Waarom ben je ooit begonnen met bloggen?
Ik kon dus op internet weinig terugvinden over hoe papa’s met bepaalde zaken om gaan tijdens/na de zwangerschap van hun vrouw. Om papa’s (to be) een beetje op weg te kunnen helpen, ben ik mijn Papablog begonnen.papablogger

Wat vond je omgeving daarvan?
Ik blog (op dit moment nog) anoniem; ik wil niet geremd worden om bepaalde zaken wel of niet op te kunnen schrijven, omdat ik me niet druk wil maken over wat mijn omgeving daarvan vindt. Wel laat ik mijn vrouw vaak de blogs lezen om te kijken wat zij ervan vindt.

Hoeveel tijd spendeer je aan het bloggen?
Dit wisselt behoorlijk. Ik heb naast het bloggen nog een fulltime baan en wil in mijn vrije tijd ook veel tijd met mijn gezin doorbrengen. Als ik er echter zin in krijg, kan ik me soms een hele avond met het bloggen/blogs van andere lezen bezig houden. Als ik een inschatting moet geven, denk ik dat ik toch wel zo’n 10-15 uur per week bezig ben met het bloggen.

Welke eigen blogpost is jou favoriet?
Ik schreef een tweeluik over wat kinderen krijgen nu eigenlijk allemaal kost. Ik denk dat ik hier zelf best wel veel aan gehad zou hebben tijdens de zwangerschap en denk dat deze blog één van de grootste inspiraties van mijn reden om te bloggen is

Heb je al eens een blunder begaan?
Een echte blunder zou ik het niet echt willen noemen, maar mijn blog over zwarte piet deed nogal wat stof opwaaien. Ik heb geen uitgesproken mening voor of tegen zwarte piet, maar besefte dat ik tussen 2 vuren terecht kwam na het schrijven van de blog.

Kun je een aantal blogs noemen die je zelf volgt?
Lotus’ Writings
Magic-Mama
Vroemmmama
Aukjes Wereld
Koetjes Kalfjes en meer

Waarom zou je het leuk vinden als we jou gaan volgen?
Omdat het opvoeden/opgroeien van kinderen heel vaak vanuit mama perspectief geschreven wordt. Ik denk dat het voor zowel papa’s als mama’s leuk is om het onderwerp kinderen eens vanuit papa perspectief te lezen.

Op welke sociaal media pagina’s ben je nog meer te volgen?
Twitter
Facebook
Instragram

Heb je nog tips voor andere bloggers?
Blog vooral over dingen die jij leuk vindt om over te bloggen. Probeer ook bij elke blog voor jezelf het gevoel te hebben dat je een goed artikel neerzet; op het moment dat je zelf niet achter je artikel staat, dan zullen je lezers dit hoogstwaarschijnlijk ook merken!

Dankjewel voor je antwoorden Niels, ik vind het echt super tof dat je een papablogger bent en lees je verhalen dan ook regelmatig. Ga zo door.. Geniet nog even lekker van je gezin voordat de volgende kleine man zich aandringt… Ben ook heel benieuwd naar de verhalen van je, als de kleine man er is.

Wist je trouwens dat je MamavanLiam ook via Facebook, Instagram en Bloglovin kunt volgen?

2 thoughts on “Meet the bloggers… Meet Niels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge