Meet the bloggers

Meet the bloggers… Meet Stephanie

Meet the bloggersDeze week in mijn rubriek Meet the bloggers is Stephanie aan de beurt. Deze jonge mama blogt op haar website over verschillende (persoonlijke) onderwerpen. Dit doet zij niet alleen, nee er zijn ondertussen 5 andere meiden bijgekomen die ook hun leuke maar zeer persoonlijke verhalen vertellen… Wil je meer weten? Lees dan snel verder.
Wie ben je?
Hoi! Ik ben Stephanie Juliana-Harmsen, bijna 25 jaar jong, getrouwd en mama van de allerliefste zoon ter wereld genaamd “Zayne”. Daarnaast ben ik de oprichter van Justliveblog
Wat is je blognaam?
Waar gaat jou blog over?
De blog gaat over verschillende onderwerpen: chronisch ziek zijn, mindset, lifestyle, beauty (make-up & Hair) & mama dingen! Daarnaast schrijf ik dit niet alleen, maar met andere mooie meiden!
Waar haal je de inspiratie voor jou blogs vandaan?
oei, overal eigenlijk wel, uit het dagelijks leven, youtube filmpjes die ik zie, pinterest, maar de beste blogs ontstaan bij mij onder de douche!
Waarom ben je ooit begonnen met bloggen?
Ik ben nu bijna 4 jaar chronisch ziek. jarenlang had ik onwijs veel last van alle (voor)oordelen van allemaal mensen om mij heen: je ziet er niet ziek uit, je bent opgemaakt en aangekleed (dat kan niet als je ziek bent) etc etc. Hier was ik klaar mee en zo werd het idee van JLB geboren! Helaas had ik totaal geen verstand van websites bouwen maar ik heb mij hier in vast gebeten en iedereen gestalkt die hier wel vanaf wist!stephanie
Wat vond je omgeving daarvan?
Ik werd enorm aangemoedigd, sommige mensen snapte niet waarom ik mijn leven zo op tafel wilde gooien maar nu zien ze hoeveel andere mensen hier houvast aan hebben!
Hoeveel tijd spendeer je aan het bloggen?
Verschillend, ligt er aan hoe ik er lichamelijk aan toe ben.
Welke eigen blogpost is jou favoriet?
http://www.justliveblog.nl/lief-gezond-persoon/ Dit moet toch wel mijn beste en goed gelezen blog zijn. Deze komt zo onwijs uit mijn hart op dat moment dat ik terwijl ik het schreef de tranen over mijn wangen stroomde.
Heb je al eens een blunder begaan?
O, wie niet! Ik denk iedereen wel! Zoals ik al zei, geen verstand van websites maken is natuurlijk gedoemd voor blunders!
Kun je een aantal blogs noemen die je zelf volgt? 
Beautylab (Serena & Angel), Lisanneleeft, ManonTilstra, en noem maar op!
Waarom zou je het leuk vinden als we jou gaan volgen?
Ik zou het heel leuk vinden om al mijn leuke artikelen en binnenkort video’s met jullie te mogen delen, wij stoppen hier zoveel werk, tijd en liefde in en zijn een gezellige groep meiden die onwijs positief zijn!
Op welke sociaal media pagina’s ben je nog meer te volgen?
Instagram. mijn persoonlijke Instagram, Twitter & Facebook & natuurlijk ons Youtube kanaal.
Heb je nog tips voor andere bloggers
Gewoon beginnen, gewoon doorgaan, laat niemand je iets vertellen want er zijn zat andere mensen die het wel leuk vinden, overkom je onzekerheden!
Lieve Stephanie, je bent een prachtige meid, van buiten maar zeker ook van binnen!!! Ik heb je favoriete blogpost net gelezen en de tranen kwamen nog net niet naar boven. Heel stom misschien, maar dit omdat ik ooit ook zo’n persoon was dat snel een oordeel klaar had liggen. Hoe goed iemand er ook aan de buitenkant uitziet, van binnen kan er zoveel aan de hand zijn.
Je kunt MamavanLiam ook nog steeds via Facebook, Instagram en Bloglovin volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge