Meet the bloggers

Meet the bloggers… Meet Lilian

Meet the bloggers Vandaag leren we de jonge mama Lilian kennen. Zij beantwoorde de vragen voor mijn wekelijkse rubriek meet the bloggers. 

Wie ben je?
Mijn naam is Lilian. 21 jaar jong. Als sinds een aantal jaartjes de vriendin van Kevin en op 19 juli 2014 zijn wij de trotse ouders geworden van Jay.

Wat is je blognaam?
Je kunt mij vinden op Lilandmommy.nl

Waar gaat jou blog over?
Over alles wat ik tegen kom in het leven op het gebied van jong moeder zijn. Dit kan gaan over slapeloze nachten, updates hoe de ontwikkelingen zijn van Jay, punten waar ik tegen aanloop of dingen die ik beleef. Omdat ik het niet eentonig wil maken en niet alleen maar over het moederschap wil praten kun je soms ook andere artikelen tegen komen zoals; recepten, inspireerde artikelen, nagellak en stukjes geschreven door Kevin.

Waar haal je de inspiratie voor jou blogs vandaan?
Voor het grootste gedeelte uit mijn eigen leven. Als ik totaal geen inspiratie meer heb dat vraag ik andere om mij heen, kijk in tijdschriften of laat ik het even voor wat het is en wacht ik tot een ander moment wanneer ik wel inspiratie heb.

Waarom ben je ooit begonnen met bloggen?
Ik ben jong moeder geworden en heb in het verleden al een hoop meegemaakt. Daarom heb ik altijd veel zelf moeten doen en weet ik van een aantal dingen heel veel af. Dit wil ik graag over brengen naar andere.
Waarom ik ook begonnen ben met bloggen is omdat er heel veel ophef is over het jong moeder worden ook wel tienermoeder. Door mijn blog wil ik laten zien dat het niet altijd gaat zoals mensen denken, dat er heel veel vooroordelen zijn. Het klopt, het is niet makkelijk. Er zijn alleen wel ouders die verantwoordelijk zijn en het opvoeden van een kindje best aankunnen.meet the bloggers

Wat vond je omgeving daarvan?
Ze zijn heel erg enthousiast. Af en toe helpen ze mij soms nog wel eens. Dat vind ik juist heel erg leuk!

Hoeveel tijd spendeer je aan het bloggen?
Dit verschilt eigenlijk een beetje per week. Het licht er maar net aan hoe het hier thuis loopt. Ik probeer er toch wel elke dag wat aan te doen. Dit lukt alleen niet altijd!

Welke eigen blogpost is jou favoriet?
Jeetje, die vind ik echt wel moeilijk! Als ik toch eentje moet kiezen ga ik voor het artikel waarin ik vertelt waarom ik trots ben om jong moeder te zijn. Hier zijn meerdere delen van.

Heb je al eens een blunder begaan?Niet dat ik mij eigenlijk kan herrineren. Natuurlijk maak ik wel eens typfoutjes. Als ik dan het artikel als hij online komt op de blog lees, dan denk ik wel eens van, OMG hoe heb ik zo’n fout kunnen maken. Is misschien alleen niet echt een blunder en ik denk dat elke blogger dat wel eens heeft!

Kun je een aantal blogs noemen die je zelf volgt?
*Kellycaresse.nl
*Bregtblogt.nl
*Aukjeswereld.nl

Waarom moeten we jou gaan volgen?
Omdat ik graag iets mee wil geven aan anderen . Ook zijn mijn artikels simpel met een goeie inhoud waardoor ze makkelijk zijn weg te lezen.

Op welke sociaal media pagina’s ben je nog meer te volgen?
Facebook, Instagram en Snapchat, je kunt mij vinden onder de naam Lilandmommy.

Heb je nog tips voor andere bloggers?
Doe iets wat je leuk vind, waar je gelukkig van word en iets waar je gevoel achter staat. Vooral het laatste is echt heel belangrijk.

Dankjewel voor je antwoorden Lilian. Ik heb er weer een hele leuke blogger om te gaan volgen bij.

 

Ben jij of ken jij een blogger die hier ook aan mee wilt doen, stuur dan een mailtje naar melaniemastenbroek@icloud.com. 

 

 

10 thoughts on “Meet the bloggers… Meet Lilian

  1. Echt super leuk om terug te lezen. Door dit rubriek kan je precies zoeken wat bij je past en waar iemand naar op zoek is om te lezen. Dat is heel hang. Leuk bedacht!

  2. Leuke antwoorden op de vragen en leuk je te leren kennen via deze weg Lilian. Ik zal zeker een kijkje gaan nemen op jou blog. Succes met bloggen 🙂

  3. Iedereen maakt typefouten. Ik merk nu ik zelf 3 maanden aan het bloggen ben dat het stukke beter gaat! Voor deze rubriek zoek je dan alleen mama bloggers? Of ook lifestyle bloggers met een kinderwens??

    1. Ik zoek vanalles, mijn en andere mensen hun interesses liggen overal. Dus als je wilt stuur ik je een mailtje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge