moederdag

Moeders extra verwennen met moederdag…

Moeder zijn ziet er soms heel makkelijk uit, je kind verzorgen, eten geven en gezellig samen spelen. Maar niets is minder waar, oké natuurlijk klopt dit ook wel maar ze kunnen soms zo het bloed onder je nagels vandaan halen. Zeker vanaf een bepaalde leeftijd, wanneer ze lekker hen eigen wil door willen drammen. Af en toe is het moeder zijn gewoon nog een baan op zich. Naast het werk en het huishouden kan je daarom savonds soms flink uitgeput zijn. 

Lees ook: Het perfecte cadeau voor moederdag

Moederdag

Aankomend weekend is het weer moederdag, een dag dat alle mama’s daarom weer eens flink in het zonnetje gezet mogen worden. Elke dag van het jaar proberen deze moeders alle ballen te houden, wat extra waardering kan dan ook zeker geen kwaad.

Dit kan natuurlijk al door middel van een kleinigheidje, enkele ideeën vind je hieronder. Bijvoorbeeld een ontbijtje op bed met een kaartje en/of tekening erbij. Een mooie bos bloemen, een lekkere doucheset of een cadeaubon. Een boek of een lekkere parfum. Een doos bonbons, een mooi sieraad of een plant voor in de tuin of balkon. Een heerlijke lunch of ga gezellig een dagje weg. 

moederdag

Mocht je dus nog geen cadeau hebben, dan kun je er vandaag nog even snel om, want elke moeder jong of oud verdient het om op die ene dag in het jaar nog even extra verwend te worden. 

Natuurlijk is elke moeder ook super blij met een zelfgemaakt cadeau. Dit jaar is mijn derde moederdag, maar de het wordt de eerste keer dat ik een zelfgemaakt cadeautje krijg. Twee weken gelden kwam Liam al heel trots aanlopen met een zelf gemaakt cadeautje, die hij al heel graag wilde geven. Hij zal dan toch nog even moeten wachten tot morgen, maar nieuwsgierig ben ik zeker wel…

Extra verwend en gewaardeerd worden

Moeder worden is niet voor iedereen vanzelfsprekend, sommige vrouwen zijn na een lange tijd proberen (door middel van een medische molen) zwanger geworden. Daarnaast zijn er ook nog heel veel vrouwen die het na jaren proberen nog steeds niet gelukt is en moeders die een kindje verloren hebben. Daarom mogen ook de onzichtbare mama’s, pleegmoeders, bonusmoeders en wensmama’s deze dag even extra verwend en gewaardeerd worden.

Lees ook: Wanneer zwanger worden niet vanzelfsprekend is 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge