Nijntjes avonturen groot en klein…

Bijna elk kind is volgens mij wel opgegroeid met de leuke boekjes van nijntje pluis. Dit kleine konijntje beleefd in elk boekje weer avonturen met haar familie en vriendjes.

Sinds een aantal jaar, kun je nijntje ook zien in de 3D animatieserie, nijntjes avonturen groot en klein. Nadat deze serie is uitgebracht, werdt het ook tijd voor weer wat nieuws. Nu hebben ze dus ook super leuke boekjes hierop gemaakt die gebaseerd zijn op de serie.

Avonturen

 

Boekjes

Een aantal weken geleden, kregen wij dan ook deze leuke boekjes hiervan opgestuurd. De boekjes zijn iets anders dan dat je gewend bent. Ze zijn namelijk geïllustreerd met animatiebeelden, hebben een handzaam formaat. En door de paperback zijn ze ook nog eens heel licht.

Zelf bladerde ik ze eerst even door, en maakte er wat foto’s van. Wetende dat als Liam deze in handen zou krijgen, ik misschien geen mooie foto’s meer kon maken. En ja hoor, toen ik ze aan Liam liet zien was hij helemaal verkocht van deze boekjes. Ik mocht ze niet meer van ze afpakken…

Avonturen

In elk boekje ontdekt ze de wereld en beleefd nieuwe avonturen met haar vriendjes. Je komt er bijvoorbeeld achter hoe knorretje helpt haar angst te overkomen voor onweer. Hoe nijntje oma’s perentaart maakt of hoe nijntje en knorretje tante trijn helpen in de bibliotheek.

Avonturen

Wil jij ook op avontuur met nijntje? Je kunt deze boekjes al voor €4,95 kopen bij jou boekhandel in de buurt…

 

2 thoughts on “Nijntjes avonturen groot en klein…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge