Pickwick Tea topics ‘tag’

Wie regelmatig Pickwick thee drinkt, kent ze vast wel. De verschillende vragen die op de theezakjes staan. Bijna elke avond drink ik wel een groot kop thee, dus bedacht ik me een keer laat ik deze vragen eens beantwoorden. En laat Patricia van mamageheimen nou afgelopen zomer precies hetzelfde gedacht hebben. Ik had deze tag al in de maak, maar elke keer kwam het er niet van om hem af te maken. Tot nu… je leert mij ook weer wat beter kennen, dus veel plezier met lezen..!pickwick

Waar stoor jij je snel aan?

Ik kan mezelf aan zoveel verschillende dingen storen. Aan kleine rare geluidjes bijvoorbeeld of aan bepaalde mensen, of dingen die ze doen.

Wat zou je absoluut niet kunnen missen?

Natuurlijk op nummer één mijn gezin, daarna mijn familie en vrienden. En ook vakanties zou ik niet kunnen missen, het moment van ultieme ontspanning.

Wat vind jij het leukste aan man/vrouw zijn?

Jeetje wat is dit voor vraag joh. De vraag kan beter zijn wat vind je het minst leuk, dat is namelijk makkelijker te beantwoorden. Ik ga hier nog over nadenken en kom er misschien ooit nog weleens op terug…

Waar ter wereld voel jij je het meest comfortabel?

Dit is op verschillende plekken, als ik bij mijn familie en vrienden ben kan ik lekker mijzelf zijn, ook op vakantie dan ben ik helemaal ontspannen en geniet ik. Dus op geen andere plek kan je jezelf dan comfortabeler voelen lijkt mij.

Heb je liever een jaar lang geen tv of een jaar lang geen snacks? 

Dan kies ik zeker een jaar lang geen snacks, wat dat betreft ben ik sowieso al niet echt een snoeper dus zou ik best een jaar lang zonder kunnen. Ik zou er niet aan moeten denken dat ik een jaar lang geen tv zou mogen kijken.

Heb je afgelopen week iets nieuws geleerd?
Ik heb afgelopen dinsdag een soort van cursus van mijn werk gehad, en daar heb ik wel weer leuke technieken gezien.
Ben je een pessimist of een optimist?
Heel fout maar ik moest toch echt even opzoeken wat dit was. Ik ben echt een persoon die van allebei wel wat heeft. Ik kan namelijk de wereld heel zwart wit zien, maar ik zie ook vaak licht aan het einde van de tunnel.
Wat is het laatste dat je doet voor je gaat slapen?
Ik check altijd even mijn social media pagina’s en als de tv uitgaat dan geef ik natuurlijk Edwin een dikke kus.
Wat heb je het laatst gekocht?
Voor mijzelf een heerlijke pyjama en ondergoed bij de Honkemöller. Voor Liam een nieuwe drinkbeker van de Hema.
Hoelang ben je ooit achter elkaar wakker geweest?
Dat is waarschijnlijk bij terugkomst van onze laatste vakantie uit Curaçao. S’ochtends was ik om half 8 wakker (Nederlandse tijd half 2) en ging s’avonds de volgende avond rond 10 uur  slapen. Dit betekend dus dat ik 32 uur achter elkaar wakker ben geweest. Best lang dus…
Wist je dat je MamavanLiam ook op Facebook, Instagram en Bloglovin kan volgen?

3 thoughts on “Pickwick Tea topics ‘tag’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge