Zwanger

Shit ik ben zwanger…

Binnen 5 minuten zie ik al een tweede streepje verschijnen, nog wat vaag maar al snel wordt deze duidelijker.

Shit ik ben zwanger!!!

Al een week lang had ik last van wat gespannen boobies. Ook de trek naar een vette hap werd steeds meer. Bij Liam at ik ook het liefst alleen nog maar uit de frituur, zou ik dan zwanger zijn? 

Een dag voordat mijn menstruatie zou beginnen besloot ik toch maar even een testje te doen. In mijn nachtkastje lag nog een Clearblue en een Kruidvattest. Hij zal toch wel negatief zijn, zonde van de dure Clearblue dus besloot ik maar de Kruidvat test te doen. 

Binnen de aangegeven 5 minuten zag ik al een streepje verschijnen, nog wat vaag maar hé een streep is een streep. Ik riep Edwin die met het ontbijt bezig was. SHIT ik ben zwanger! Ondertussen liep ik terug naar de test en zag dat de paarse streep duidelijker is geworden. 

Ik ben dus gewoon echt hartstikke zwanger!!!!

Na de miskraam die ik afgelopen november had gehad, probeerde ik er alles aan te doen om gelijk weer zwanger te raken. Iets wat niet lukte, dus na een maand of twee lieten we het varen en zetten we het op een lager pitje. Geen geplande sex meer, we zagen het vanzelf wel wanneer ik zwanger mocht raken. Oke oke, ik geef toe een klein beetje planning zat er nog wel in aangezien het mij wel weer heerlijk leek om net als Liam een zomer baby te mogen krijgen. Lekker genieten van de mooie dagen en er lekker op uit te kunnen gaan. Maar goed je weet nooit hoe iets precies loopt, zwanger worden is namelijk niet vanzelfsprekend. Maar goed zeven maanden na de miskraam had ik weer een mooie positieve test in handen. Ondertussen ben ik nu dus alweer tien weken zwanger, en kunnen wij als alles goed mag blijven gaan een voorjaarsbaby verwachten. Voor de minder snelle rekenaars ben ik dus eind maart uitgerekend…

4 thoughts on “Shit ik ben zwanger…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge