#2 Tv-programma waar ik aan mee zou willen doen…

Bijna gaat het nieuwe tv seizoen weer van start, met  natuurlijk ook één van mijn favoriete tv-programma’s. Uiteraard heb ik het dan over…

Expeditie Robinson.Programma

Ruim een maand lang op een mooi tropisch eiland bivakkeren. Vuur maken, eten zoeken en opdrachten doen. Maar ook honger lijden, slechte hygiëne en ongedierte en andere vieze beesten van je afslaan. Dit zou dus ook waarschijnlijk een van de redenen zijn waarom ik nooooit het einde zou redden. Ik denk eigenlijk eerder dat er nog niet eens een week op zou zitten, maar meedoen? Oja zeker wel… Maar, dan wel samen met familie en vrienden.

Molloot

De laatste jaren ben ik ook echt fan van Wie is de mol, en ben ik een echte molloot. Ik lees de titels goed, bekijk de intro aandachtig, probeer mijn ogen vooral niet van de tv af te halen en speel mee met de app. Ondanks dit alles herken ik nooit de mollenstreken, maar ligt mijn mol er ook nooit gelijk uit, dus toch doe ik blijkbaar iets goed. Hoewel ik zelf geheimen haat, lijkt het mij echt super tof om eens een keer DE MOL te zijn. Waarschijnlijk wordt ik wel heel snel ontdekt, aangezien ik veel te opvallend zou mollen…ProgrammaLaten we het er maar gewoon op houden dat ik straks weer lekker voor de tv zit en anderen (BN’ers) deze geweldige avonturen zie beleven.

 

Met welk programma zou jij mee willen doen?

Dit artikel is een onderdeel van de #30dayblogchallenge

Volg je mij ook al op Facebook, Instagram en Bloglovin?

 

4 thoughts on “#2 Tv-programma waar ik aan mee zou willen doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge