De verzorgingsproducten van Newpharma…

Het is alweer een tijdje terug dat ik een heerlijke box met een aantal verzorgingsproducten van Newpharma mocht ontvangen. Newpharma is de eerste Belgische online apotheek en is opgericht in 2008. De meesten denken bij apotheek eigenlijk altijd aan geneesmiddelen, maar het is vaak meer dan dat. Heerlijke crèmes van bekende of onbekende merken horen vaak ook nog wel bij het assortiment. Zo ook bij Newpharma, hier heb je keuze uit meer dan 30.000 producten. 

Newpharma

Na wat heen en weer gemaild te hebben kreeg ik na twee dagen al een beautybox binnen. Ik opende hem en zag voor mij één bekend merk er tussen liggen, de andere merken waren voor mij geheel onbekend. Een aantal van deze producten waren voor mij alleen en een aantal producten zijn te gebruiken voor baby, kind en ouder.

De producten

  • Bioderma Abcderm h20 is een micellaire water wat de gevoelige (babyhuid) reinigt. Voor nu heb ik hem zelf even getest op een schone gereinigde huid. Om net even de laatste restjes vuil weg te halen en om mijn gezicht nog wat op te frissen. Maar voor over een paar maanden lijkt het mij wel fijn om even het gezichtje en/of handjes van de kleine frummel op te frissen.

Newpharma

  • Bioderma reiniginsgel een fijne schuimende reinigingsgel die je huid reinigt, kalmeert en beschermt. De gel is parabenenvrij, parfumvrij en zeepvrij. Hierdoor heel geschikt voor de droge en gevoelige huid.  Zelf gebruikte ik de gel onder de douche om mijn make-up er af te halen. Met het inwrijven begon het te schuimen en haalde netjes al mijn make-up er af. De geur van het product is wat minder aantrekkelijk, maar dat komt omdat er geen parfum aan toegevoegd is. Wel vraag ik mij af ik dit echt voor het lichaam van Liam of mijzelf ga gebruiken. Een badschuim vind ik op de een of andere manier toch wat lekkerder.
  • Topicrem bodymilk zorgt dat het lichaam 24uur gehydrateerd wordt, en verwijdert tekenen van huiduitdroging. Deze bodymilk ik ook perfect geschikt voor de droge en kwetsbare huid van baby’s en kinderen. Zelf vond ik de geur van de bodymilk wat neutraal maar doordat hij ook geschikt is voor kinderen moet er ook geen overheersende geur aan zitten. Ik vond het ideaal dat hij zo is ingetrokken, je hoeft dus niet te wachten met aankleden. Wat dat betreft ondanks de geur een hele fijne bodymilk.

Newpharma

  • Over de douchegel van Vichy valt niet zo heel veel te zeggen vind ik. Behalve dat hij heerlijk hydraterend is, zorgt voor de nodige mineralen en ook nog eens heerlijk fris ruikt. 

Newpharma

  • De thermaal spray van Vichy heb ik vooral tijdens de warmere dagen afgelopen maanden lekker gebruikt. Heerlijk om tussendoor even over het gezicht te sprayen. De mineralen die erin zitten zorgen ervoor dat de huid gaat stralen, sterker is en helpt hem te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 
  • De Galénic crème bevat robijnparels die de huid minder vermoeid maken, gladder maken en laten stralen. Iets wat we als vrouw en als moeder toch heel graag willen. De crème heeft een heerlijke fruitgeur en trekt snel in. Je kunt de crème op drie manieren gebruiken: Je kunt de crème ’s morgens aanbrengen om je huid direct te doen stralen. Maar ook als drie weekse kuur voor een nieuwe boost, of als basis van je make-up. 

Newpharma

  • De Galenco lichaamsmelk is zoals de naam het al zegt een heerlijke zachte crème die perfect is voor een gevoelig babyhuidje. Hij ruikt lekker en trekt snel in. 

Newpharma

Zou ik zelf de producten kopen?

Zelf zou ik de producten van Vichy nog wel kopen, gewoon omdat ze ook zo lekker ruiken. De Galénic crème vond ik ook heel fijn lekker zacht en de geur was ook heel fijn. Op zich zou ik de Galenco lichaamsmelk ook nog wel aanschaffen, dan zou ik hem via de site van Newpharma moeten bestellen want volgens mij kennen we dat hier in Nederland niet. Ik ben meer een persoon dat word getriggerd door geur, ik zal dan ook al snel neutrale geuren links laten liggen. Maar om te proberen waren ze fijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge