video

Video van Sint + Winactie (gesloten)

Sint komt vandaag weer samen met zijn Pieten in het land aan, dat kan natuurlijk maar een ding betekenen. De mooiste dagen van het jaar breken weer aan. Hoe leuk is het om s’avonds voor het slapen gaan weer de schoen te mogen zetten, om dan vervolgens de volgende dag te ontdekken dat Sinterklaas is langs geweest. Te zien dat de wortel is opgegeten en daar voor in de plaats een klein kadootje in de schoen is achtergelaten. Maar er is natuurlijk niets leuker dan pakjesavond. Een grote zak vol met kadootjes en als klap op de vuurpijl een Video van Sint die jou natuurlijk eerst gaat vertellen waar hij de pakjes verstopt heeft.

video

Video van Sint

Video van Sint viert dit jaar alweer hun 10-jarig jubileum en dat moet natuurlijk gevierd worden. Dit jaar doen ze dat met een hele speciale editie, ze voegen er namelijk een vleugje magie aan toe.

Ook dit jaar beleven de Sint en zijn Pieten weer een nieuw avontuur. Danspiet gaat ons coole danspasjes leren. En wordt er door de pieten getoverd, maar of dat nou echt zo’n goed plan is? Wat gaat er allemaal mis en kan het sinterklaasfeest nog wel doorgaan? Tot slot zit er nog een echte goocheltruc in verstopt. Kortom veel magisch kijkplezier voor jong en oud.

Het leuke is dat de je de video zo kunt personaliseren dat heel veel leuke feitjes precies bij jouw kind of ander familielid past. Je kunt namelijk tot wel 8 personen aan de video toevoegen. Dus niet alleen broertjes, zusjes, neefjes of nichtjes worden toegesproken, Sinterklaas weet namelijk ook alles over de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Tot slot kan je ook dit jaar weer kiezen of je liever zwarte pieten of roetveeg pieten in de video terug wilt zien.

Winnen

Ook jij kan van pakjesavond een avond maken om nooit te vergeten. Samen met Video van Sint mag ik iemand verrassen en een video weggeven. Wat moet je hier voor doen?

  • Volg mij op facebook
  • Laat met een geldig e-mailadres een reactie achter

Deze winactie loopt t/m 24 november. Op zondag 25 november kan de winnaar een mailtje verwachten.

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

 

8 thoughts on “Video van Sint + Winactie (gesloten)

  1. Wat leuk zeg … de video van Sint zou het Sinterklaas feest met alle neefjes en nichtjes compleet maken. Ik doe dus graag mee.

  2. Heel graag! Dit zou pakjesavond wel heel speciaal maken! Wij vieren het bij opa en oma met alle 7 kleinkinderen. Het zou leuk zijn om deze video te mogen maken voor de kinderen. Ik ben erg benieuwd naar de verraste snoetjes als ze zichzelf in de video op tv zien. Ik vind het zelf ook best spannend 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge