Weekvlog

Weekvlog #1: Ik neem jullie een weekje met mij mee

Op de wintersport vorige maand in Gerlos besloot ik om mijn camera mee te nemen, en een weekvlog te gaan maken. Ik vond het doodeng om tegen een camera te praten, en dan ook nog eens mensen vreemd naar je te zien kijken. Ik voelde mij erg ongemakkelijk en deed het dan als ik zag dat niemand echt keek of als het af rustiger was. Ook deed ik af en toe maar net alsof ik aan het facetimen was.

Voor deze week dacht ik doe eens gek, trek de stoute schoenen aan en pak de camera/telefoon er weer eens bij. Nog steeds vond ik het heel erg ongemakkelijk, en durfde ik nog steeds niet echt te vloggen met meerdere mensen dicht om mij heen. Waarschijnlijk voelt het pas soort van normaal als je er je werk van maakt en het echt dagelijks doet.

Maar goed ik heb dus een kleine poging gedaan en er staat uiteindelijk dan toch wat op…. Kijk je mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge