Win een persoonlijke boodschap van Sint… (gesloten)

Vandaag komt Sint met zijn pieten op pakjesboot 12 weer in ons land aan. De leukste en gezelligste tijd van het jaar gaat vanaf vandaag toch echt weer beginnen. En ondanks dat Liam het allemaal nog niet snapt, hoort het toch wel bij de opvoeding dat hij vanaf het begin af aan al van alles mee krijgt over onze Sinterklaas en zijn pieten. Dus zullen wij ook zeker bij de intocht in ons dorp gaan kijken, wordt het schoentje gezet en kan het shoppen weer gaan beginnen…

Video van Sint

Al 8 jaar lang is de video van Sint een groot succes. Wat natuurlijk begrijpelijk is, want wie wil dat nou niet? Zijn of haar eigen videoboodschap van de Sint.

Het leuke is, dat je de videoboodschap helemaal zelf kunt samenstellen. Voor je eigen kindje, neefje of nichtje of bijvoorbeeld voor opa of oma. Je kunt hem helemaal persoonlijk maken door maximaal 8 personen toe te voegen, verschillende onderwerpen zoals complimentjes, hobby’s of (opvoed)tips. Én tot slot kan hij je ook op pakjesavond nog vertellen waar alle mooie cadeautjes verstopt liggen!

 

Wat moet je doen…

Wil jij kans maken op een persoonlijke boodschap van de Sint? Het enigste wat je hiervoor moet doen is de Facebookpagina van MamavanLiam liken en een reactie achter laten wie jij met dit bericht zou willen toespreken…

De winnaar zal ik op dinsdag 22 november bekend maken.

 

8 thoughts on “Win een persoonlijke boodschap van Sint… (gesloten)

  1. Dat zou leuk zijn voor onze 2 kinders. Ben benieuwd of de oudste er volgend jaar nog in geloofd dus dit zou een leuke afsluiting zijn… vanamiddag lekker genieten van de intocht wij houden ervan

  2. Dat zou de klapper van de avond worden als wij Sinterklaas vieren met opa, oma, ooms en tantes en onze drie lieve nichtjes!

  3. Ik zou graag mijn twee dochters verassen in deze video boodschap. Lijkt me een onwijs gave toevoeging van Sinterklaas avond.

  4. Wowie, superleuke actie!! Ik waag graag een kansje voor mijn dochters Elisa en Hannah. De oudste is 8 jaar en gelooft nog in Sinterklaas. Waarschijnlijk voor het laatste jaar helaas… Daarom zou ik graag nog alles uit de kast willen trekken voor een spetterend Sinterklaasfeest. Met deze dvd gaat dat vast helemaal goed komen!!

  5. Ik maak ontzettend graag een kansje!! Mijn dochter Mara van 6 jaar vraagt zich af waarom Sinterklaas nog nooit bij haar en haar kleine broertje (Collin van 1 jaar) is geweest en wel bij haar vriendinnen….

    Het zou ontzettend leuk zijn als Sint op deze manier er toch een beetje bij is en haar en haar broertje persoonlijk toespreekt. Ik weet nu al dat ze zal glunderen van pret en trots!!

    Ik hoop dus hard op dat kansje 😉

  6. Dit lijkt me erg leuk voor Sinterklaas bij opa en oma samen met de neefjes en nichtjes. Dit zou dan echt een verrassing zijn! Mijn zoontje gaat Sinterklaas nu echt bewust meemaken en is er helemaal vol van. Zou extra leuk zijn omdat hij ook net een zusje heeft gekregen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge