Luilak

Win een heerlijke hangmat van Luilak… (Gesloten)

Terwijl ik hier heerlijk in mijn hangmatje op Curacao lig te luieren, moeten we in Nederland nog even wachten op de echte mooie zomerse dagen (hoewel we toch ook al enkele mooie dagen gehad hebben).
Om toch een beetje in de zomerstemming te komen, mag ik een heerlijke hangmat en een ‘do not disturb’ box van Luilak weggeven.

Hangmat

Natuurlijk kreeg ik de hangmat zelf ook opgestuurd, ik wilde natuurlijk wel graag weten wat ik aan jullie weg zou geven. Alleen heb ik hem jammer genoeg zelf nog niet ophangen. Maar ik kan niet wachten om er lekker in te kunnen liggen. Lekker een momentje voor mijzelf als Liam tussen de middag op bed ligt. Even heerlijk weg te kunnen dromen, een boekje te kunnen lezen of natuurlijk lekker chillent Liam in de gaten houden als hij in de zandbak speelt.

Luilak

Colombia

Doordat deze hangmat van een speciale mix van acryl en katoen is, is hij super zacht en stevig. Zo kan hij dan ook een gewicht van 120 kilo dragen, maar hij is bovenal ook kleurvast. Je zou hem dus misschien wel het hele jaar buiten kunnen hangen, zodat je ook op wat betere winterse dagen er heerlijk in kunt liggen.
De hangmatten worden gelukkig onder hele goede omstandigheden in Colombia gemaakt. Daarnaast maakt Luilak van elk verkochte hangmat (van het eigen merk) €1,- aan kindertehuis La Vecina in Colombia over. Op deze manier krijgen ze daar de kans op onderwijs en een betere toekomst.

Luilak

Deze heerlijke luilak set winnen?

Zo doe je mee…

•Laat in een bericht (met een geldig e-mailadres) achter, waarom jij deze set zou willen winnen?
•Natuurlijk mag je ook onder het bericht op Facebook reageren waarom jij deze set zou willen winnen
•Like de facebookpagina van MamavanLiam

Deze heerlijke winactie loopt tot en met 05.04.2017. Daarna maak ik op Facebook bekend wie de winnaar is.
Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

 

18 thoughts on “Win een heerlijke hangmat van Luilak… (Gesloten)

 1. Deze hangmat lijkt me heerlijk. Lekker van de zomer in onze nieuwe tuin in de hangmat liggen. Alleen of samen met de kleine.

 2. Dit staat al lang op mijn verlanglijstje alleen nog niet gekregen/gekocht 🙂
  Lijkt me heerlijk als we de tuin gaan opknappen dit jaar om dan heerlijk te relaxen in een hangmat. Ik droom er nu al over en dan komt de zon wel vanzelf 🙂

 3. Ik ben net verhuisd en heb eindelijk een tuintje. Ook komt de zomer er weer aan en lijkt het me heerlijk om lekker te zonnen in deze hangmat. Love it, fingers crossed!

 4. Misschien past-ie nét niet op het balkon (4m2 ahum haha) maar dan hang ik hem gewoon binnen!
  Lekker schommelen en luieren op 5 hoog en uitkijken op de groene binnenplaats.. HEERLIJK!

 5. Dat zou toch heerlijk zijn voor in onze nieuwe tuin Ik zeg lekker chillen en in de schaduw onze Linn in slaap wiegen

 6. Het mooie weer van de afgelopen twee dagen maakt mijn verlangen naar een hangmat nog groter! Ik doe zeker mee, heb er ook echt een perfect plekje voor al zeg ik het zelf 😉
  Volg op Bloglovin (loved) en gedeeld op G+

 7. Als mama van een prachtige drukke dochter 😉 vind ik het stiekem wel heel fijn om af en toe eventjes iets voor mezelf te kunnen doen. En dat hoeft helemaal niet ver van huis! Chillen in de achtertuin is ook prima! En dan het liefst in deze hangmat natuurlijk hihi

 8. Vaak ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen. Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud. Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Deze prijs brengt me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik de hangmat te winnen, dan kan de zonnige zomer gaan beginnen…

 9. Een hangmat, doet me denken aan vroeger in mijn ouderlijke huis. Daar hadden we er eentje in de woonkamer hangen. Dat is helaas niet mogelijk hier bij ons, maar in de tuin zullen we wel een leuk plekje vinden zodat de kinderen lekker kunnen genieten in de zon.

 10. Pas verhuisd naar een heerlijk huis met een grote tuin waar genoeg plekjes zijn om heerlijk te ‘luilakken’. Al helemaal nu het mooi weer wordt, ik sinds een week onder schooltijden werk, en hopelijk (het ideaalbeeld: beide kids spreken een keertje buitenshuis af) ook even lekker kan relaxen tussendoor! Liefs Melissa

 11. Ooooh, die staat al zo lang op mijn verlanglijstje. De afgelopen twee jaar zijn we twee keer verhuist, hebben we een nieuw huis gebouwd en ben ik bevallen van onze tweede. Al met al een erg drukke (understatement) periode. Nu hoop ik op een beetje rust in de tent en zo’n mooie hangmat kan daar geweldig goed bij helpen. (ik heb alleen geen Facebook, maar ik hoop dat ik toch mee mag loten)

 12. Stiekem ben ik echt een enorme luilak en een hangmat is perfect voor zo een mensen. Even in mijn eigen coconnetje, weg van de drukke wereld genieten van de rust. Tot de kinderen roepen dat ze er bij willen natuurlijk 😉

 13. Wat een te gekke actie! Dolgraag een kansje om deze zomer wat te kunnen hangen met mijn voetjes van de grond 🙂 en even te kunnen genieten! <3 Ideaal als manlief en zoon het gazon onder handen nemen hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge