Zak

Winactie | Een super leuke kraftzak van Otto&Lennox… (winactie gesloten)

Sinds een aantal maanden hebben wij de box opgeruimd en ligt hij weer als een bouwpakket boven op de zolder. Het kleine babyspeelgoed verhuisde ook gelijk mee, en de rest waar nog wel mee gespeeld werd liet ik in de boxzak liggen.
Toch vond ik de boxzak niet zo handig. Ik wilde namelijk een goede stevige zak, waar Liam het speelgoed makkelijk uit kon halen en ook weer terug in kon stoppen…

Otto&Lennox

Ik kwam de leuke webshop van Otto&Lennox tegen en zag daar de leuke kraftzakken. Ik was benieuwd naar de zak of deze groot, stevig en kidsproof is (en dat is hij zeker). Ik mocht er één uitzoeken die zij naar wens voor mij personaliseerde. Aangezien ik eigenlijk Liam zijn kamertje wil veranderen met stoere Tipi’s, koos ik ervoor om een tipi op de zak te laten maken. Zo kan ik de zak over een poosje ook leuk op Liam zijn kamertje zetten.

Zak

Wil jij ook zo’n super leuke zak in huis hebben? Dat kan, ik mag er namelijk één aan jullie cadeau doen

Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke kraftzak?

Like en/of deel dit bericht

☽ Like de Facebookpagina van MamavanLiam

Laat in een reactie (met een geldig e-mailadres ) achter wat jij zelf op de zak zou tekenen of wat je op de zak getekend wil hebben?

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 13 januari.

 

Otto&Lennox staat ook regelmatig op leuke fairs, dus mocht je in Ridderkerk wonen of er in de buurt zijn? Op 14 Januari staan ze op Huys ten Donck Alive and kicking. Niet in de buurt of geen tijd? Neem dan even een kijkje op de website, er staan namelijk nog zoveel leuke dingen op. Let wel op: in Februari sluit de webshop om vervolgens in Maart weer opnieuw te starten met een anders concept en naam…

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

 

19 thoughts on “Winactie | Een super leuke kraftzak van Otto&Lennox… (winactie gesloten)

 1. Lijkt me ook super handig en fijn om te lezen dat ze fijn in gebruik zijn en goed stevig. Mijn dochter is helemaal panda fan dus lijkt me erg leuk om een pandabeer erop te hebben staan.

  1. Wat een super handig deze kraftzak ik doe graag mee mij dochtertje is fan van nijntje dus lijkt me erg leuk om een konijntje erop te staan groetjes alle stapjes opgevolgd yessica leidner

 2. wat superleuk! Ik doe graag mee omdat ons kleintje (nu nog in mijn buik) een zwart witte babykamer krijgt! Ik zou als afbeelding kiezen voor een dier.

 3. Ik had net gereageerd maar mijn reactie staat er niet bij. Bij deze nog een keer. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Lars. Met een tekening van een trein erop. Daar is hij gek van. Ik heb je link gedeeld en geliket

 4. Oeeeh wat een leuke zak en wat tof dat hij gepersonaliseerd kan worden. We zijn momenteel bezig met de inrichting van de (jongens) babykamer en denk dat ik een groot/wild dier zoals een neushoorn, walvis of panda erop heel gaaf zou vinden 🙂

 5. Leuk! Ik doe mee voor op mijn zoontjes kamer. Uiteraard moet er in zijn geval een auto op komen te staan, al vind ik met naam ook erg leuk.

 6. Voor al het speelgoed van mijn zoontje, wat handig! Als zijn naam erop kan komen te staan is het helemaal leuk.

 7. Ik zou er een brandweerauto op laten zetten Mijn zoontje heeft namelijk een brandweer kamertje. En wat fijn om te lezen dat deze super leuke zak kidsproof is. Mocht het opruimen een keertje iets minder rustig gaan dan kan hij daar tegen…

 8. Met alle cadeaus die mijn nichtjes in deze periode kregen, kan ik mijn schoonzus vast heel blij maken met zo’n stylish craftzak!

 9. Handig voor al het speelgoed van de kleine meid! De box gaat binnenkort weg dus kan wel zo’n mooie zak gebruiken. Vind er 1 met dr naam er op wel erg leuk!

 10. Leuk!!! Ik heb ze al vaker voorbij zien komen, maar vroeg me altijd af of ze stevig genoeg zouden zijn 🙂
  Als ik zou mogen kiezen zou ik de tekst kiezen welke ook in een lijstje op mijn dochter haar kamer staat ‘jij bent leuk, mag ik je houden?’
  Offff ik zou gewoon gaan voor ‘opgeruimd staat netjes’ 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge