kadootje

Winactie │ Win een super leuk shirtje van Minth Amsterdam… (winactie gesloten)

Via Instagram kwam ik op de super toffe webshop van Minth Amsterdam terecht. Op deze webshop verkopen ze super stoere shirtjes, leuke rompertjes en mooie sieraden. Leuke en fijne items waar elke mama helemaal blij van wordt en wat met elk kledingstuk te combineren valt. Omdat het het niet al te drukke prints zijn en het hippe monochrome thema heeft.

Coole kleren voor awesome kids. Jouw kleine man of liefste meisje moet er natuurlijk wel fashionable uitzien: Minth Amsterdam maakt het mogelijk. Een fijne kledinglijn voor jouw kleintje met stoere shirtjes, lieve rompertjes en andere toffe items waar iedere mama blij van wordt. Duurzame kleding waarin jouw kind lekker rond kan kruipen of stappen. Minth is geïnspireerd op Amsterdam. Een stad waar zelfs de kleinste inwoners moeiteloos hip voor de dag komen. Zorg dat je jouw Minth Amsterdam kledingstuk in huis haalt!minth

Persoonlijk ben ik zelf helemaal niet zo’n kleurrijk type, dus automatisch draagt Liam dan natuurlijk ook veel zwart, wit of grijs. Dus hoe blij was ik dat ik nu ook weer een super leuk shirtje uit mocht zoeken. Ik koos voor het winterse rendier shirtje uit de X-mas collectie. En nee je hoeft echt niet perse fan te zijn van Geer & Goor om dit sparkle shirtje uit te kiezen. Maar voor degene die niet zo van sparkle houdt deze winter of kerst, hebben ze deze en andere shirtjes ook nog zonder de zilveren of gouden sparkles…

Neem snel een kijkje op de website van Minth Amsterdam want…..minth

 

IK mag een super tof shirtje kado doen!!!

Wat moet je doen om kans te maken op zo’n super tof shirtje.

 • Like de facebookpagina van MamavanLiam
 • Like de facebookpagina van Minth Amsterdam
 • Reageer op onderstaand bericht welk shirtje jij heel graag zou willen winnen.

Op donderdag 8 december maak ik de winnaar op Facebook bekend.

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

21 thoughts on “Winactie │ Win een super leuk shirtje van Minth Amsterdam… (winactie gesloten)

 1. Jeejtje hè, jij blijft uitdelen! Ik ben vorige keer al ontzettend in de prijzen gevallen, maar als ik zou mogen kiezen dan zou ook ik gaan voor een zwart exemplaar met rendier. Staat Liam echt super leuk, je hebt er kijk op, haha. Maar wat ik eigenlijk even kwam zeggen: ik ben blij dat je weer lekker verder blogt! X

 2. Wat schattig.
  Ik ga voor het grijze T-Shirtje met zwarte letters: Adventure in maat 92.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.

 3. Leuke shirts! Voor ons kleine meisje ga ik voor het ‘deer zilver shirtje’ in het wit. Grappig voor de kerst! Vinden de oma’s ook leuk.

 4. Nou jaaaaaaaaa wat een super gave shirtjes!! Die met Dotje erop.. Wow! Heb even stiekem gespiekt op de facebook pagina van Minth! Zo leuk! Kende de shop nog niet eerlijk gezegd… Thanks for sharing. Ik denk dat ons “dotje” in mijn buik het dotje shirtje als een dotje zou dragen

 5. Leuke shirtje voor mijn dochtertje jill deer zilver shirtje vind ik heel leuk en liefs in het wit
  Super leuk ik heb je zojuist pas ontdekt en ik ga weer verder kijken en lezen
  Groetjes
  Yessica koot uit Raamsdonkveer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge