geboortekaartje

Zoveel verschillende keuzes voor een geboortekaartje…

Op een bepaald moment in je zwangerschap kom je op het punt te staan om een geboortekaartje uit te gaan zoeken. Op internet heb je keuzen uit heel veel verschillende sites waar je de mooiste geboortekaartjes uit kunt zoeken. Zo vind je bijvoorbeeld op hierbenik.nl de leukste geboortekaartjes en de nieuwste trends op dit gebied. Zo kun je bijvoorbeeld ook de stijl of het thema van het kaartje kiezen, je kan hem op deze manier bijvoorbeeld een beetje aanpassen op de stijl van het kamertje.

Goede doelen
Wist je trouwens dat je ook de mooiste geboortekaartjes kunt bestellen waar je ook gelijk een goed doel bij steunt? Naast alle andere geboortekaartjes, kun je op de site van hippe-geboortekaartjes.nl ook kiezen uit een unieke collectie waarvan er €0,15 of €0,25 cent per verkocht kaartje naar het goede doel gaat. Als je dus een mooi kaartje uit een van de volgende collecties uitzoekt Compassion, War Child, Kinderfonds MAMAS of Cordaid Memisa steun je hiermee dus één van deze mooie acties.

Geboortekaartjes

Uniek
De meesten willen allemaal een uniek geboortekaartje en niet een die ze al vaker hebben gezien. Vaak zit zoiets al in je hoofd en hoeft het dus alleen nog maar op papier. Gelukkig kan je je eigen kaartje dan ook helemaal zelf ontwerpen. En voor wie dit nog steeds wat lastig is, je kan op de site van hipdesign.nl ook hulp vragen. Je zoekt verschillende kaartjes op die je heel mooi vind, je stuurt de link door en zij gaan voor je aan de slag.

Wat zet je allemaal op het kaartje
Natuurlijk zet je de naam van jullie’s trots op het kaartje. De geboortedatum en eventueel het gewicht. Vergeet ook zeker niet de naam van jou en je partner erop te zetten, het zou toch best lullig zijn als ze niet weten van wie het kindje is. Zet ook je telefoonnummer en het adres op het kaartje. Daarnaast kan je er natuurlijk ook nog een leuke tekst of gedichtje bij zetten.

Ons eigen geboortekaartje
Naast dat je natuurlijk op verschillende sites een mooi kaartje uit kunt zoeken, kun je ook nog bij een drukkerij langs gaan en ouderwets door de boeken bladeren. Dit was dus ook hetgeen wat wij deden. Persoonlijk zag ik tussen alle sites het perfecte kaartje niet meer. Zoveel soorten, zoveel keus. Uiteindelijk na toch nog een tijdje zoeken en heel veel kaarten afgestreept te hebben, werd dit uiteindelijk het geboortekaartje voor Liam. En tot op de dag van vandaag ben ik daar nog heel blij mee. Hij is schattig en stoer tegelijk…

 Geboortekaartje
Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

 

2 thoughts on “Zoveel verschillende keuzes voor een geboortekaartje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge