zwangerschapsverlof

Zwangerschapsverlof, genieten van de laatste loodjes…

Gisteren was alweer mijn laatste werkdag, na ruim 34 weken gewerkt te hebben kan ik vanaf vandaag officieel gaan genieten van mijn zwangerschapsverlof. Of naja eigenlijk maandag pas want vandaag was al mijn vrije zaterdag, maar goed vanaf nu voorlopig niet meer aan werken denken. Geen wekker meer en nog even genieten met zijn drieën voor de kleine frummel zich aandient.

Genieten met een grote G

Hoewel ik mij op en top fit voel en geen klachten heb, had ik best nog wel een weekje door kunnen werken het zou namelijk nog prima gaan. Toch besef ik mij wel dat ik wat meer rust moet nemen. In principe ben ik een soort van machine, ik sta aan en ga door een echte rem zit er niet op. Dus word het de laatste weken even Genieten met een grote G. Lekker mijn rust pakken als Liam s’middags slaapt (ja hij slaapt nog bijna dagelijks tussen de middag), of als hij bij de opa’s en oma’s is. Ook willen we nog een nachtje naar het Efteling hotel dus even kijken of dat nog ergens in de planning gaat passen.

Rust en regelmaat

Normaal gaat Liam altijd op vrijdag naar mijn schoonouders en om de week op zaterdag naar mijn ouders. Hoewel dit tijdens mijn zwangerschapsverlof niet meer wekelijks zal gebeuren wil ik wel een beetje de regelmaat erin houden. Liam vind dit erg leuk en ook de opa’s en oma’s vinden dit natuurlijk erg gezellig. Ondertussen geeft mij dit dan weer een extra stukje rust aangezien ik dat eigenlijk gewoon echt nodig heb.

Nog genoeg te doen

In de laatste weken hebben we nog genoeg te doen. Zo moeten we de box nog van zolder halen, en in elkaar zetten. Iets waar ik best wel tegenop zie aangezien dat ding zo enorm is en best wat ruimte in beslag neemt. Ook het moeten we het bed nog op klossen of bierkratten zetten. De laatste dingetjes voor de babykamer moeten nog even gereed gemaakt worden, en ook de vluchtkoffer van mij en de frummel voor het ziekenhuis moet nog ingepakt worden. Het zijn geen enorme dingen maar toch ik ben ze wel een beetje aan het uitstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge